RIBW start Koffie to go

Zwolle – Vanaf begin mei kunt u behalve voor meubels en woonaccessoires ook voor een goede kop koffie met wat lekkers terecht bij Huishout Zwolle. Zaterdag 11 mei serveren de talenten van de RIBW Groep Overijssel een gratis kop koffie of thee aan bezoekers van Huishout Zwolle, Spoelstraat 34 in Zwolle. Uiteraard hoort daar ook iets lekkers bij, gemaakt door de medewerkers van gewoonappeltaart.nl.

Huishout opent ‘Koffie to go’. Hier werken mensen die begeleid worden door de RIBW Groep Overijssel.  Zij kunnen onder begeleiding rustig ervaring opdoen met horecawerk. Van hieruit kunnen zij zo mogelijk doorgroeien naar een andere functie waarin meer van hen verwacht wordt. Het lekkers wordt gemaakt door de talenten van gewoonappeltaart.nl. Ook dit bedrijf werkt in hun ambachtelijke bakkerij met mensen met een bijzonder talent. De RIBW Groep Overijssel timmert aan de weg met bijzondere horeca initiatieven. De vorige maand opende de RIBW een bistro aan de Jufferenwal in Zwolle.

De koffie die Huishout schenkt komt van de lokale Mocca d’Or koffiebranderij. De EARTH COFFEE is een biologische espressomelange van 100% arabica koffiebonen. EARTH COFFEE doneert 100% van de winst aan schoon drinkwaterprojecten. Ook worden duurzame projecten in koffieproducerende landen ondersteund via de Mocca d’Or Foundation.

Huishout verkoopt sloophouten meubels en woonaccessoires. Hergebruik van materialen en maatwerk staan hierbij voorop. Huishout werkt bij voorkeur met mensen met een bijzonder verhaal. De meubels en woonaccessoires in de winkel komen uit eigen meubelmakerij, of ze worden op een zorgboerderij of in zorginstellingen gemaakt.

Meer informatie is te vinden op: www.huishout.comDe RIBW Groep Overijssel biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn aan mensen met een psychische beperking. Een sterk wijkgerichte aanpak vindt de RIBW erg belangrijk, want meedoen in de samenleving begint dichtbij, vanuit de plek waar de cliënt woont en leeft.

Meer informatie is te vinden op: www.ribwgo.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer