Meat Loaf zegt Farewell in Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 11 mei komt de Amerikaanse rocklegende Meat Loaf naar IJsselhallen Zwolle. Dit is de laatste kans voor het Nederlandse publiek om een concert van Meat Loaf bij te wonen en er zijn nog slechts enkele kaarten voor de Bat of Hell Farewell tour beschikbaar.

Met het album Bat Out Of Hell breekt Meat Loaf in 1977 wereldwijd door. Dit album, met de hits You Took the Words Right out of my Mouth en Paradise by the Dashboard Light, is met 30 miljoen exemplaren een van de best verkochte albums ooit. In 1993 heeft de zanger opnieuw succes met de nummer 1 hit I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That). Meat Loaf ontvangt zelfs een Grammy Award voor Best Rock Vocal voor dit nummer. De zanger kondigde eerder dit jaar aan dat de Bat of Hell Farewell tour zijn laatste tournee is.

In samenwerking met Hedon Zwolle vindt het concert van Meat Loaf op zaterdag 11 mei plaats in IJsselhallen Zwolle. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl. 

Op zaterdag 11 mei gaan de deuren om 19.00 uur open en het concert start om 20.30 uur. Meer informatie op www.ijsselhallen.nl
Artikel delen: