Bevrijdingsfestival app beschikbaar

Zwolle – Het jaarlijkse Bevrijdingsfestival staat weer voor de deur. Dit jaar is er een speciale Bevrijdingsfestival app beschikbaar, die door vier Windesheimstudenten is ontwikkeld in opdracht van Bevrijdingsfestival Overijssel. De app is beschikbaar in de appstores van zowel Apple als Android. 

De festival app geeft onder andere informatie over de programmering, de optredens en de artiesten. Het bevat een interactieve plattegrond en achtergrondinformatie over de artiesten. De app geeft de mogelijkheid je eigen programma samen te stellen en geeft een seintje wanneer jouw volgende optreden begint. En je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes over het festival.

De ontwikkelaars, Bart Veneman, Carlo Bril, Jowin de Bondt en Anne Erdtsieck, scoorden al hoge ogen tijdens de kickoff van het Bevrijdingsfestival begin februari. Hier presenteerden ze de app voor het eerst. Organisaties van andere Bevrijdingsfestivals in het land hebben ook hun interesse getoond in de app. Ook tijdens de SpinAwards Jong Talent, een landelijke competitie speciaal in februari van dit jaar voor creatieve ideeën in digitale communicatie, werd de app enthousiast ontvangen. De heren veroverden een finaleplek op de landelijke SpinAwards Inspiration Days in maart.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik denk dat dat puur een kwestie van kosten/baten is. Blackberry wordt minder en minder gebruikt, Windows Phone is (nog) niet echt groot.

Reacties zijn gesloten.