Nieuwe zonnepanelenactie met Hanzezon

Zwolle – Binnenkort gaat er een nieuwe zonnepanelen-actie van start in de gemeente Zwolle. Met deze actie kunnen particulieren gebruik maken van inkoopkorting en de subsidieregeling van de overheid op zonnepanelen.

De initiatiefnemers uit Zwolle hebben al twee succesvolle acties in Zwolle georganiseerd met meer dan 300 deelnemers. Wij willen dit concept opnieuw inzetten om onze medeburgers te helpen aan een duurzame én lagere energierekening. De prijsdalingen van de panelen én het voordeel door gezamenlijk in te kopen zorgen voor scherpe prijzen. Daardoor is stroom uit een zonne-energiesysteem zelfs goedkoper dan die uit het stopcontact ! Berichten over brand in zonnepanelen blijken achteraf gebaseerd op een enkel incident in het buitenland. Die omstandigheden doen zich in Nederland niet voor.

Waarom meedoen ?

Iedereen die aan de actie meedoet, profiteert van de inkoopkorting en maakt gebruik van de landelijke subsidie tot maximaal 650 euro. Daarnaast  worden er allerlei praktische zaken geregeld. Deelnemers kopen een kwalitatief goed PV-systeem, aangesloten op de meterkast en werkend opgeleverd, tegen een scherpe prijs. Ook de montage van het systeem is bij de prijs inbegrepen.

 

Prijzen

Met de keuze voor een ervaren, lokale leverancier en installateur bent u verzekerd van kwaliteit. We kiezen ook voor een faire prijs: daarmee bent u nu én in de toekomst verzekerd van service !

De dreigende Europese inkoopheffing op zonnepanelen is al verrekend in onze prijzen. U wordt dus nooit achteraf verrast met een extra rekening !

 

Wie zijn de initiatiefnemers ?

Wij zijn vier enthousiaste particulieren uit Zwolle. We werken allemaal professioneel op het gebied van duurzaamheid. En hebben veel kennis van PV-systemen in huis.

 

Informatie-avonden

Binnenkort worden er informatieavonden gehouden, waar een toelichting wordt gegeven over de zonnepanelen en de actie. De bijeenkomsten vinden plaats in diverse buurthuizen in Zwolle op 21 en 29 mei, 3 en 13 juni. Voor de lokaties van de informatie-avonden en voor meer informatie over de actie, kijk op de site  www.hanzezon.nl.


Artikel delen:
Reacties 6
 1. Wat een nieuwsbericht!
  De bedrijven doen alsof ze oog hebben voor het milieu en duurzaamheid. Het gaat hun natuurlijk alleen om hun eigen belang.
  Jullie hebben er toch wel geld gekregen om dit bericht te plaatsen?


  Maak melding

 2. Bedrijven, dit idee komt van particulieren. Tuurlijk worden er bedrijven gebruikt om de boel aan te sluiten, en die verdienen daar geld mee. Neemt niet weg dat het milieu hier gedeeld op 1 staat, samen met de kostenverlaging van de klant.

  Als ik een dak had, deed ik zeker mee.


  Maak melding

 3. “als ik een dak had deed ik zeker mee” Rot voor je japser dat je geen dak boven je hoofd hebt. Misschien is de Herberg iets voor je?;)


  Maak melding

 4. Mensen je kan een duurzaamheidslening aanvragen bij de provincie overijssel, maandelijks betaal je na het plaatsen van de panelen NIET meer dan daarvoor! Je wekt nu immers je eigen stroom op, en verlaagt daarom je maandelijkse voorschot van stroom naar 0 euro bij je energieleverancier. Beter kan je het echt niet krijgen. Na circa 6 jaar zijn de kosten eruit en heb je GRATIS stroom ……Zie:
  http://www.svn.nl/producten/Duurzaamheidslening/Paginas/Home.aspx


  Maak melding

Reageer