Sportspektakeldag in het Ittersumerpark

Zwolle – In de meivakantie organiseert Travers weer een Sportspektakeldag! Alle kinderen vanaf groep 3 tot groep 8 van de basisschool zijn welkom op 7 mei in het Ittersumerpark. Er is dan een programma met sport- en creatieve activiteiten . 

Het programma is: Van 10.30 u tot 12.30 u: – Voor de groepen 3 t/m 4: Sportactiviteiten – Voor groepen 5 t/m 8: Creatieve activiteiten Van 13.00 u tot 15:00 u: – Voor de groepen 3 t/m 4: Creatieve activiteiten – Voor de groepen 5 t/m 8: Sportactiviteiten.  Het veld is open vanaf 10.00 u. Je kunt het beste via Basisschool de Klokbeker komen, aan die kant is de ingang. Je kunt je inschrijven door op de knop rechts onderin de paginga te drukken en de gegevens in te vullen. Wees er snel bij, want vol=vol! In verband met het water in het park is deze Sportspektakeldag niet geschikt voor de kleuters. Die zijn 22 oktober weer welkom in Sporthal De Munterkamp. Neem je lunchpakketje mee en kom in je sportkleren gezellig naar de Sportspektakeldag. Vergeet ook niet extra droge kleren mee te nemen.

Wilt u als ouder meehelpen tijdens deze dag? Dan mogen uw kinderen gratis meedoen. U kunt zich opgeven bij Sandra, s.vos@travers.nl en een voorkeur voor een programmaonderdeel of leeftijdscategorie opgeven. Vele handen maken licht werk!

Artikel delen:

Reageer