High Tea bij Wereldwinkel

Zwolle – Op 11 mei is het Wereldwinkeldag. Wereldwinkel Zwolle houdt daarom van 12.00 – 16.00 uur een bescheiden high tea met thee van Fair Trade Original. Daarbij horen natuurlijk muffins, brownies, Tonychocolonely brokken en andere Fair Trade lekkernijen.

Omdat het op 12 mei Moederdag is, heeft de winkel originele cadeaus die op een eerlijke manier gemaakt zijn. Bijvoorbeeld een geschenkdoos met vier smaken kruidenthee, tevens aanbieding, rood theeservies uit Thailand en een van ontwerper Piet Hein Eek. Behalve dit zijn er ook sieraden, geborduurde toilettasjes, notitieboekjes met leren omslag, een wierook cadeauset en waaiers, om moeder een plezier mee te doen. Daarnaast zijn er nog allerlei andere cadeaumogelijkheden gemaakt van gerecycled materiaal. Wereldwinkel Zwolle verkoopt producten die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Dat was echt een hele leuke hightea in Zwolle bij de Wereldwinkel. Wie meer wil weten over Toneychocoloneley die moet eens kijken bij keuringsdienst van waarde. In één van zijn afleveringen probeert Tony zich zelf aan te geven wegens slavernij… Goed initiatief.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.