Duizenden fingerlights bij optreden van Kane

Zwolle – Hogeschoool Windesheim steunt het Bevrijdingsfestival Overijssel. Daarom hebben zij op 5 mei een publieksactie met meer dan 16.000 fingerlights, tijdens het optreden van Kane. Het aantal lampjes is een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar, toen eenzelfde soort actie op touw is gezet. 

Zo’n 30 Windesheimstudenten en –medewerkers delen vanaf 20.15 uur de lampjes uit. Kane zal tijdens hun optreden het publiek vragen om allemaal tegelijk de fingerlights aan te doen, om ‘het vrijheidslicht’ te verspreiden. Het optreden vindt plaats van 21.15 – 22.15 uur op het hoofdpodium van het festival.
Artikel delen:
Reacties 5
 1. Wij hebben ze nog van vorig jaar. Leuke actie, maar ik denk dat ik Kane over sla. Nobody Beats the Drum is meer mijn muziek.


  Maak melding

 2. Zo wel 15.000 vinger lichtjes… op meer dan honderdduizend bezoekers. Stuntje van Kane misschien? Heb Kane wat mij betreft al veel te veel gezien op het bevrijdings fetival. Maar dat is ieder zijn smaak natuurlijk. Zijn die finger- lights trouwens een beetje veilig voor het milieu? Bij de meeste mensen beland dat ding toch bij het vuil.


  Maak melding

 3. led + batterij in een stukje plastic met een schakelaar. Niet heel bijzonder.

  4de keer Kane is wat mij betreft ook 4x teveel.


  Maak melding

 4. Japser 😀 wat Kane betreft. zijn we het toch een keertje met elkaar eens;). Wat die finger-lights betreft nog niet. Vond er zelf eentje vorig jaar. plastic, led en batterij zei je. Niet echt milieu vriendelijk lijkt mij. Gewoon gesponserd door Kane. Aansteker en handjes spontaan omhoog is ook al genoeg. Als je zulke dingen nodig bent om sfeer te maken dan mis je toch iets als artiest vind ik. Maar ieder zijn keuze natuurlijk dat hebben we gelukkig nog steeds.


  Maak melding

 5. Nee, het is niet milieuvriendelijk, maar ik heb die twee van vorig jaar nog steeds. Makkelijk voor in de tent.

  Aansteker is leuk bedacht, maar tegenwoordig steeds minder aanwezig. Ik heb die van mij ook 5 januari in de la gegooid.


  Maak melding

Reageer