Start kaartverkoop nieuw theaterseizoen

Zwolle – Zaterdag 18 mei start om 12.00 uur de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van Odeon De Spiegel theaters. Een spannende dag waar de theaters zich op verheugen. Ook dit jaar stelden de programmeurs een mooi en afwisselend programma samen met voor ieder wat wils. Bekende namen als Ali B, de Ashton Brothers of Erwin Nyhoff zeggen genoeg. Ook De Verleiders en de poppen van Theater Gnaffel zijn weer te zien. Voor het zo ver is, kan iedereen alvast favoriete voorstellingen uitzoeken in de brochure of op www.odeondespiegel.nl.

De ervaren programmeurs hebben voor ieder wat wils uitgezocht. Houd je van lachen, dan kun je bijvoorbeeld naar Theo Maassen, een zingende Bert Visscher, Ronald Goedemondt of Lenette van Dongen. Op het gebied van muziek kun je luisteren naar de samenwerking tussen De Dijk en het Amsterdams Sinfonietta. Of ga naar de eerste theatertour van Jan Smit, beleef een avond vol Motown of ga naar het snel aan populariteit winnende Kapok. Maar ook op het gebied van klassiek heeft het theater orkesten en ensembles van internationaal niveau geboekt. Denk aan Lucas en Arthur Jussen, Ton Koopman en zijn Amsterdam Baroque Orchestra & Choir en het Orkest van de Achttiende Eeuw. Ook een grote productie als Wagner´s Tristan en Isolde van de Nationale Reisopera of een leuke avond met je vriendinnen naar Smart&Sexy of Vijftig tinten… de Musical behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard is er ook voor kinderen genoeg te doen in het theater. De sprookjes 3-daagse is een jaarlijks terugkerend festijn met onder meer Assepoester en Het Zwanenmeer. Bob de Bouwer, Peter Pan en Dribbel zullen zeker tot de verbeelding spreken. Daarnaast gaat Odeon De Spiegel theaters ook dit jaar weer door met de Kidsfoyer. Een uur voor aanvang en na afloop van een kindervoorstelling op zondag zijn in de bovenfoyer van Theater Odeon activiteiten voor kinderen zoals knutselen, kleuren en levensgrote spelletjes. Zo wordt een middagje naar het theater al snel een dagje uit!

 

Om het nieuwe seizoen aan te kondigen gebruikt Odeon De Spiegel theaters het thema ZIEN. Omdat zien zoveel meer is dan kijken. Omdat je niet alleen een voorstelling bekijkt, maar ook beleeft. Om bezoekers meer te laten zien en ze eens te laten proeven van een ander genre, heeft het theater twee bijzondere acties opgezet die het hele seizoen lopen. Zo mogen bezoekers wanneer zij meer dan drie voorstellingen bezoeken, voor maar € 10,- een speciale stervoorstelling boeken. Daarnaast kunnen mensen een abonnement op voorstellingen in de Dommerholtzaal nemen. Voor maar € 12,50 per maand kunnen zij onbeperkt voorstellingen bekijken die in deze zaal plaats vinden. Een abonnement dat zeker zorgt voor afwisselende avondjes uit.

 

Op zaterdag 18 mei start om 12.00 uur de kaartverkoop. Liefhebbers van het theater kunnen kaarten bestellen via de website, telefonisch of bij het bespreekbureau in Theater De Spiegel (Spinhuisplein 14, tel. 038 4 288 288). Deze is geopend op zaterdag 18 mei tussen 12.00 en 20.30 uur. Op zondag 19 mei en de daaropvolgende week van 13.30 tot 20.30 uur. Het wordt een feestelijke dag met gezellige activiteiten en wat te drinken op het Spinhuisplein. Bij een feestelijke opening hoort ook het winnen van kaarten. Het theater verspreidt de komende tijd kaartjes waarin de letters ZIEN zijn uitgedrukt. Door deze voor de favoriete voorstelling te houden op de website of brochure en vervolgens te delen via Social Media kunnen mensen kaarten winnen. Kijk op www.odeondespiegel.nl voor de voorwaarden en bekijk direct het complete programma, of haal de brochure in het bespreekbureau in Theater De Spiegel.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Hebben jullie de brochure al ontvangen? Met zo’n kleine opsomming(uit ongeveer 300 voorstellingen ofzo) is het voor mijn nog niet mogelijk een oordeel te vormen. Ik zeg wacht even af voor je oordeelt of kijk even op de pagina van de producent of artiest daar staan vaak al speeldata op. Onder andere bij Stage Entertainment. Ik ben benieuwd en oordeel straks wel. 🙂


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.