Inschrijving Bruisweken geopend

Zwolle – Onlangs lanceerde Buro Ruis de nieuwe website voor de algemene introductieweken, de Bruisweken. De aankomende lichting hbo-studenten kunnen zich vanaf heden aanmelden via www.bruisweken.nl voor een driedaags introductieprogramma. De hbo-introductie vindt dit jaar plaats van woensdag 21 augustus tot en met vrijdag 23 augustus en is bij uitstek de manier om veel nieuwe studiegenoten en de stad te leren kennen.

 

Na de succesvolle editie van vorig jaar keren de Bruisweken uiteraard weer terug in 2013. Het driedaagse programma voor de aankomende hbo-student staat vol met activiteiten, workshops, toffe feestjes en optredens. Tijdens de befaamde kroegentocht leer je bijvoorbeeld de tofste kroegen van Zwolle kennen en zo weet je al voordat je begint met studeren in welke kroegen je de rest van je studententijd moet zijn. Een gevarieerde line-up laat het muzikale geweld losbarsten tijdens het Bruisconcert op de donderdagavond. Na afloop verschuift de gezelligheid naar de afterparty van de verschillende studentenverenigingen. Een spannende ontknoping sluit het programma op de vrijdag af.

Deelname

De aankomende hbo-studenten dienen zich zelfstandig in te schrijven via het aanmeldformulier opwww.bruisweken.nl. Doen zij dit voor 1 augustus dan profiteren zij van € 5,00 euro korting en kost deelname nog slechts € 30,00 euro

 

Mbo-Bruisdag

Vorig jaar organiseerde Buro Ruis voor het eerst de mbo Bruisdag tijdens de Bruisweken. De mbo Bruisdag is wegens groot succes niet meer weg te denken uit het introductieprogramma voor de nieuwe studenten en keert dit jaar terug op donderdag 29 augustus. De aankomende studenten van Landstede, Deltion, AOC De Groene Welle of Cibap hoeven zich niet zelf aan te melden, dit verzorgt de opleiding voor hen.

 

Buro Ruis organiseert de Bruisweken in samenwerking met de Zwolse onderwijsinstellingen, Hedon, Het Vliegende Paard en de gemeente Zwolle.


Artikel delen:

Reageer