Open Huis organisatie Red een Kind

Zwolle – Een verrassings-fietstocht, een gezamenlijke picknick en een concert van Elly en Rikkert. Dat zijn de ingrediënten van de ontmoetingsdag die Red een Kind op 10 mei organiseert voor sponsors en donateurs. De dag staat in het teken van het 45-jarig bestaan van de ontwikkelingsorganisatie. 

Vanaf 14.00 uur houdt Red een Kind Open Huis aan de George Stephensonstraat 11. Alle belangstellenden zijn van harte welkom! Het kantoor van Red een Kind is meteen ook het startpunt van de fietstocht. Er zijn twee routes beschikbaar: één van 45 kilometer en één van 12 kilometer. Voor €2,- per persoon of € 5,- per gezin kunnen mensen hieraan deelnemen. Deelnemers krijgen een routebeschrijving mee. Op enkele punten van de route komen zij een verrassing tegen.
Vanaf 16.30 uur kunnen bezoekers een (zelf meegebrachte) picknick nuttigen, waarbij Red een Kind voor de nodige drankjes en versnaperingen zorgt. 
De dag wordt feestelijk afgesloten met een concert van Elly en Rikkert in de Koningskerk (Landsheerlaan 5) te Zwolle, aanvang 19.00 uur.

Elly en Rikkert verzorgen een prachtig programma, waar kinderen en volwassenen volop van zullen genieten. Ook zal Red een Kind een korte toelichting geven op het nieuwe logo, dat in de Koningskerk voor het eerst wordt getoond. 
Marion Lutke zal tijdens deze avond een deel van de presentatie verzorgen. Dat is meteen ook haar debuut als ambassadeur van Red een Kind. 

Marion Lutke werkte tien jaar lang als presentatrice bij de EO. Daarvoor werkte zij als consultant en coach voor V&D en Randstad. Marion Lutke draagt het werk van Red een Kind al langere tijd een warm hart toe. In 2009 bezocht zij samen met Red een Kind het gebied Samburu in Kenia, dat kampte met grote droogte. Als ambassadeur van Red een Kind gaat zij zich de komende jaren inzetten om nog meer sponsors te werven voor kinderen en gezinnen die dat zo hard nodig hebben.


Voor meer informatie over het programma, zie www.redeenkind.nl/45jaar. Hier kunnen belangstellenden zich ook opgeven. Het is uiteraard ook mogelijk een deel van het programma mee te doen.
Artikel delen:

Reageer