Bevrijdingsfestival LIVE bij Weblog Zwolle

Woon jij net iets te ver van één van de Bevrijdingsfestivals af? Of vind je zo’n festival gewoon te druk? Kijk dan op 5 mei via onze site live naar optredens op het hoofdpodium Wärtsilä van het Bevrijdingsfestival Overijssel.

Op het hoofdpodium zie je o.a. La Pegatina, Gers Pardoel en Kane.  De optredens worden in zijn geheel uitgezonden. Je kijkt bij ons mee met één van de twee podia. Op www.jijenoverijssel.nl zijn voorgeproduceerde items over het thema ‘Vrijheid spreek je af’ te zien, kan je meechatten over de uitzending en kijk je full-screen mee. Kijk hier welke bands er optreden. 

Deze live-uitzending wordt je aangeboden door publieksplatform Jij & Overijssel. Praat erover en volg de live-uitzending op twitter: #bfo2013. 

Artikel delen:
Reacties 12
  1. RTV Oost nieuws ⤏@rtvoost

    De stroom bij het hoofdpodium lag er even af, maar we zijn er weer! Met een zingende burgemeester Meijer met de @zottezusjes #BFO2013

    Aldus twitter..


    Maak melding

  2. De uitzendingen zijn helaas niet terug te zien. Inmiddels zijn de beeld- en audio problemen ook opgelost. Deze ontstonden door de algemene stroomstoring op het terrein van het Bevrijdingsfestival Overijssel. Kijk en gniet mee!


    Maak melding

Reageer