Gospelkoor S.O.S. is op zoek naar zangers

Zwolle – Sounds Of Salvation (SOS), het koor van de Zwolse afdeling van het Leger des Heils, is op zoek naar versterking. Vooral bassen en tenoren zijn hard nodig, maar alten en sopranen zijn ook van harte welkom!

 

Twee jaar geleden is het koor gestart als projectkoor. Dankzij het enthousiasme van de veertien leden – en hun toehoorders! – heeft het koor inmiddels een doorstart gemaakt als regulier koor. Door het vertrek van één van de bassen en ziekte van de andere is het voor de koorbalans mooi als er vooral nog enkele mannen mee zouden willen zingen. Inmiddels timmert S.O.S. lekker aan de weg en liggen er voor de toekomst meerdere optredens in het verschiet.

Ben je muzikaal, kun je zingen en noten lezen en ben je geïnteresseerd? Of ken je wellicht iemand die aan die voorwaarden voldoet en het leuk vindt om mee te komen zingen; neem dan contact op met Petra Bor (06-50894245) of petrabor@hotmail.com.

 

Het repertoire van S.O.S. is breed: van traditioneel tot pop en van  gospel tot worship. Andere trefwoorden die op het koor betrekking hebben: gedreven, vlot, divers, overtuiging, boodschap, ontspanning. 

Het koor repeteert op de maandagavond één keer in de veertien dagen, van acht tot tien uur, in het gebouw van het Leger des Heils, Geert Grootestraat 9-11, waarbij altijd begonnen wordt met een kop koffie of thee om de kelen te smeren en even wat bij te praten. En, de koorleden zetten heel graag een kopje méér…!


Artikel delen: