Bevrijdingsfestival Zwolle goed verlopen

Zwolle – De festiviteiten van de Bevrijdingsdag 2013 zijn goed verlopen. De evenementen van het Bevrijdingsfestival Overijsselin het Park de Wezenlanden, de binnenstad en het terrein van Dance4Liberation bij de IJsselhallen, die vele tienduizenden bezoekers trokken, gaven een rustig en sfeervol beeld te zien. 

Pas in de loop van de avond ontstonden er wat opstootjes door overmatig alcoholgebruik. De verkeersafwikkeling en het vervoer per spoor verliepen ordelijk en leidden niet tot problemen. In totaal werden zes personen aangehouden voor belediging, drugsbezit, dronkenschap, en vernieling. Onder hen was een man die nog gezocht werd voor een eerdere vernieling. Na afloop van het festival werden er geen aanhoudingen meer verricht.
Artikel delen:
Reacties 3
  1. “Pas in de loop van de avond ontstonden er wat opstootjes door overmatig alcoholgebruik. In totaal werden zes personen aangehouden voor belediging, drugsbezit, dronkenschap, en vernieling. Onder hen was een man die nog gezocht werd voor een eerdere vernieling.”

    Om mijn eigen vooroordelen te kunnen voeden, ben ik erg benieuwd waar dit plaatsvond, IJsselhallen, Park of allebei.


    Maak melding

Reageer