Bevrijdingsfestival Zwolle goed verlopen

|   Laatste wijziging

Zwolle – De festiviteiten van de Bevrijdingsdag 2013 zijn goed verlopen. De evenementen van het Bevrijdingsfestival Overijsselin het Park de Wezenlanden, de binnenstad en het terrein van Dance4Liberation bij de IJsselhallen, die vele tienduizenden bezoekers trokken, gaven een rustig en sfeervol beeld te zien. 

Pas in de loop van de avond ontstonden er wat opstootjes door overmatig alcoholgebruik. De verkeersafwikkeling en het vervoer per spoor verliepen ordelijk en leidden niet tot problemen. In totaal werden zes personen aangehouden voor belediging, drugsbezit, dronkenschap, en vernieling. Onder hen was een man die nog gezocht werd voor een eerdere vernieling. Na afloop van het festival werden er geen aanhoudingen meer verricht.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Bevrijdingsfestival Zwolle goed verlopen”

  1. “Pas in de loop van de avond ontstonden er wat opstootjes door overmatig alcoholgebruik. In totaal werden zes personen aangehouden voor belediging, drugsbezit, dronkenschap, en vernieling. Onder hen was een man die nog gezocht werd voor een eerdere vernieling.”

    Om mijn eigen vooroordelen te kunnen voeden, ben ik erg benieuwd waar dit plaatsvond, IJsselhallen, Park of allebei.

Reacties zijn gesloten.