Afscheidswedstrijd voor Arne Slot

Zwolle – Als afsluiting van de jaarlijkse Open Dag houdt PEC Zwolle een afscheidswedstrijd voor Arne Slot. De clubman maakte eerder dit seizoen bekend te gaan stoppen met het spelen van betaald voetbal en gaat na dit seizoen aan de slag als jeugdtrainer bij PEC Zwolle. De afscheidswedstrijd vindt plaats op 27 juli in het IJsseldelta stadion. 

De kaartverkoop voor de afscheidswedstrijd gaat op dinsdag 7 mei van start. De kaarten zijn online verkrijgbaar en in de PEC Zwolle Fanshop. Volwassenen betalen € 5,- voor een kaartje op de hoofdtribune. Voor de overige tribunes betalen volwassenen slechts € 2,-. Kinderen tot en met zestien jaar mogen voor €1,- een plek uitzoeken. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar een nader te bepalen goed doel. Binnenkort volgt op de website www.peczwolle.nl meer informatie over de wedstrijd en de deelnemende spelers. PEC Zwolle Open Dag 
Voorafgaand aan de afscheidswedstrijd houdt PEC Zwolle in samenwerking met de Supportersvereniging de traditionele Open Dag. Het is deze dag mogelijk om een praatje te maken met de selectiespelers en de nieuwe hoofdtrainer Ron Jans. Ook zijn de verschillende ruimtes in het IJsseldelta stadion geopend. Het terrein wordt omgetoverd tot een waar attractiepark, met activiteiten voor jong en oud. Verder wordt het nieuwe wedstrijdshirt gepresenteerd en zijn er volop PEC Zwolle-artikelen te verkrijgen. Als voorprogramma van de Arne Slot-afscheidswedstrijd wordt de voltallige selectie van PEC Zwolle aan het publiek voorgesteld.    

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Afscheidswedstrijd voor Arne Slot”

  1. Ja, dat vroeg ik mij ook al af. Je gaat toch geen kaartje kopen van Oud- PEC Zwolle – vv Bergentheim. PEC is niet zo sterk met media uitingen >:(

  2. Wat boeit dat nou, tegen wie er wordt gespeeld? Het gaat toch om Arne Slot, of niet?!! Ik ben erbij, hoe dan ook en tegen wie dan ook. Arne verdient een prachtig afscheid!

Reacties zijn gesloten.