Overval op snackkraam in Assendorp

Zwolle – In de nacht van zondag 5 op maandag 6 mei om ongeveer 01:25 uur vond er een overval plaats op een snackkraam aan de Assendorperstraat.

Een medewerker was bezig met het schoonmaken van de kraam toen er twee jongens, waarvan er een gewapend was met een hamer op hem af kwamen. De jongen met de hamer eiste geld. De medewerker werd met de hamer op de rug geslagen maar wist zich te verweren met een ketting waarmee normaal de kraam wordt afgesloten. De overvaller wist echter een greep uit de kassa te doen en wist een geldbedrag buit te maken. Signalement: Dader 1: negroïde uiterlijk, jonger dan 30 jaar en droeg een zwarte trui met capuchon die was aangesnoerd om zijn gezicht. Dader 2 had een negroïde uiterlijk en was jonger dan 30 jaar. Hij droeg donkere kleding met een pet en mogelijk oorbellen.

Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Beschikt u over informatie die mogelijk tot de identiteit van de daders kan leiden? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 20
 1. het begip mijn en dein is niet bij dit soort bekend jammer hier ligt een grote taak voor de ouders en opvoeders van dit soort gasten


  ⚠️ Meld

 2. Laten we niet vergeten dat deze jongemannen in onze Nederlandse maatschappij nauwelijks een kans krijgen/in staat zijn om een volwaardige rol in de samenleving op te bouwen.
  Op de arbeidsmarkt zijn ze kansloos en alleen in hun eigen kringetje zijn ze de bink en “scoren” ze met het plegen van overvalletjes.
  Ik ben bang dat alleen zeer krachtige maatregelen nog helpen tegen de verloedering in de onderste gelederen van onze samenleving.  ⚠️ Meld

 3. Zucht >:( wat moet je nou met zulk volk..ja ik weet wel wat, maar dat zou ik hier maar niet neerzetten.>:(>:(>:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 4. wat vieren we ook alweer 5 mei??? Ik hoor op tv iedereen zeggen dat je in vrijheid mag leven. Allemaal bullshit. zolang er mensen in elkaar geslagen of overvallen worden leef je niet in vrijheid.


  ⚠️ Meld

 5. Observer als deze mensen zoals jij zegt bij de kanslozen horen en geen kansen hebben in deze maatschappij dan hebben ze dat beeld zelf gecreeerd.


  ⚠️ Meld

 6. Observer: dat is inderdaad een hele legitime reden om overvallen te gaan plegen…er zijn zoveel mensen werkloos met momenteel geen uitzicht op een baan…voor zover ik weet beginnen die niet allemaal spontaan winkels of woningen te overvallen…


  ⚠️ Meld

 7. Hoop dat ze eens bij Observer inbreken. Dan staat hij met drinken klaar, vraagt of de criminelen een fijne dag hebben en of ze nu niets zijn vergeten mee te nemen.

  Want ze zijn zo zielig en geen kans in deze maatschappij.  ⚠️ Meld

 8. Bart, je hebt de context van Observer totaal niet begrepen. Ik vind het verder een laffe daad om midden in de nacht een weerloos persoon te overvallen.


  ⚠️ Meld

 9. Lekker hoor, na een dag de bevrijding gevierd te hebben. De eigenaar zou zn vrijheid de aankomende weken wel niet meer durven ervaren


  ⚠️ Meld

 10. Ik ben het helemaal eens met Linda. @bart2 je leest over dit heen blijkbaar:
  Ik ben bang dat alleen zeer krachtige maatregelen nog helpen tegen de verloedering in de onderste gelederen van onze samenleving.


  ⚠️ Meld

 11. Nou, doe dan ook niet zo ‘grappig’ en niet-begrijpend. Je snapt dondersgoed dat Observer niet hoopt zelf bezoek te krijgen die hij dan thee kan geven. Zo dom ben je niet.


  ⚠️ Meld

 12. zo zie je maar, domheid is niet rasgebonden…komt ook bij mensen met kroeshaar voor..hopelijk worden ze snel gepakt… dit olijke tweetal heft al vaker iets uitgespookt in Zwolle.. volgens mij>:(


  ⚠️ Meld

 13. Ik heb alleen maar bedoeld te zeggen, dat alles zo z’n oorzaak en gevolg heeft. Daarmee praat ik niks goed maar het is een gegeven dat deze kansloze jongeren zelf niet uit de prut kunnen komen.
  Dus moet de maatschappij (overheid) ze in de kladden kunnen grijpen en hen dwingen te re-socialiseren.
  ?m 6 uur je nest uit, werken of een vak leren voor je uitkering, je haar kort knippen, geen capuchon opdoen als het niet regent, je meerderen netjes groeten en naar hen luisteren.

  Barbaars deze regels? toen ik 19 jaar was is mij dit allemaal opgelegd en toen heette het “militaire dienstplicht”

  Ik zou zeggen, gelijk weer invoeren.  ⚠️ Meld

Reageer