Drukbezocht Bevrijdingsfestival Overijssel

Zwolle – De organisatie van Bevrijdingsfestival Overijssel kijkt met trots terug op een prachtige geslaagde dag. Het zonnige weer zorgde er mede voor dat Park de Wezenlanden al vroeg vol liep. Het festival werd op officiële wijze geopend door de burgemeester van Zwolle, waarna alle festiviteiten van start gingen.

Op het hoofdpodium waren Di-rect, Racoon en La Pegatina echte trekpleisters. Het fingerlight project tijdens Kane zorgde voor nog meer drukte en spectaculaire beelden. Ambassadeur van de Vrijheid Miss Montreal sloot het festival met een knal af. Ook het pop- eiland was een populaire plek waar vooral Hanggai en Villagers het publiek naar zich toe trokken. Later op de avond konden dance-liefhebbers terecht bij Nobody Beats The Drum. Bij Avenue Liberté werd volop genoten van muziek, theater en kinderactiviteiten. Een uitermate geschikte area voor jong publiek.

Overal in het park heerste een gezellig drukke sfeer. Met een bezoekersaantal van 140.000 kan terug gekeken worden op een fantastische dag, één van de beste edities van afgelopen jaren. De organisatie bedankt eenieder die een steentje heeft bijgedragen aan het festival.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer