GlobalBeatz Dance Adventure in De Enk

Zwolle – Op zaterdag 11 mei is er weer GlobalBeatz Dance Adventure in Wijkcentrum De Enk in Assendorp. GlobalBeatz is een alternatief en uitdagend dansfeest met elke maand een andere dansworkshop vooraf. Deze keer is dat een workshop De Vijf Ritmes door Willemijn de Dreu.

De Vijf Ritmes zijn door Gabriëlle Roth ontwikkeld en vormen een bewegingsmeditatie voor iedereen die van dansen houdt. Het is een eenvoudige en diepgaande bewegingsvorm, die helend werkt voor lichaam, geest, hart en ziel. De verschillende ritmes: vloeiend, staccato, chaos, lyrisch en stil vormen samen een golfbeweging (een ‘wave’). Ze nodigen je uit om in beweging te komen, te luisteren naar je lichaam en je natuurlijke stroom en expressie te (her)ontdekken. Na de workshop volgt een wervelende danceparty. Dancing DJ Mike draait een aanstekelijke en gevarieerde mix van wereldmuziek (oa african, tribal, balkan, latin, rai) met dance, funkrock en selectieve hedendaagse muziek.

Tijd: 19.00 zaal open, 19.30 workshop, 21.00 – 00.00 danceparty. Toegang: workshop € 7,-, party € 8,-, workshop & dparty € 13,-. Meer info: www.globalbeatz.nl

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Klinkt allemaal bij elkaar als ik dit lees weer lekker zweverig… Sta zelf het liefst met beide benen op de grond. Sorry hoor, ieder zijn ding, maar wat een gezwemel wat mij betreft.


    ⚠️ Meld

Reageer