Gratis ‘Doe-boek’ Graaf Sassendonk

Zwolle – Op 10 en 11 mei kan iedereen zien wat er gebeurt met geld uit Europese subsidieprogramma’s. Tijdens de Europa Kijkdagen zijn projecten, ook in Gelderland en Overijssel, gratis of met korting open voor publiek. In heel Nederland zijn meer dan 100 projecten te bezoeken. In Zwolle ontvangen de eerste 25 klanten gratis het ‘Doe-boek’ van Graaf Sassendonk om de interactieve ontdekkingstocht te doen.

06-05-2013_esdgraafsassendonk.jpg 

Tijdens de Europese Kijkdagen in Zwolle op 10 en 11 mei zijn er doe-boeken van Graaf Sassendonk gratis verkrijgbaar bij Waanders Boekverkoop. Max. 1 boek per 4 personen, dit geldt alleen voor de eerste 25 gezinnen, op = op. De eerste klanten ontvangen dan het doe-boek van Graaf Sassendonk met toebehoren (gadgets, Zwols wonderwater, kortingsflyer en tas) t.w.v. € 11,95. Om de opdrachten uit te kunnen voeren en de QR codes te kunnen scannen is een eigen smartphone met internetverbinding nodig. Graaf Sassendonk is geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 8-12 jaar, met hun begeleiders.

De Europese Commissie en de Nederlandse overheid vinden het belangrijk om te laten zien waar Europees geld aan wordt besteed. De deelnemende projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie. In Nederland wordt dit geld vooral ingezet op innovatie, de versterking van de (regionale) economie en grensoverschrijdende samenwerking. De Europese Kijkdagen is een unieke gelegenheid om eens te kijken wat er bij u om de hoek gerealiseerd is met Europees geld. De deelnemende projecten zijn te herkennen aan de Europese vlag. Kijk voor meer informatie over het programma, de deelnemende projecten en openingstijden:www.europaomdehoek.nl/kijkdagen. Voor meer informatie over Graaf Sassendonk:www.graafsassendonk.nl

Artikel delen: