Start ruilkring LETS Zwolle

Zwolle – 8 mei is de dag dat de jongste vereniging van Zwolle zich opricht! Dit wordt gevierd bij Brasserie Samen aan de Nieuwe Markt 1a.

LETS is een afkorting voor Local Exchange Trading system, een ruilkring. Een ruilkring bestaat uit een groep mensen die met elkaar handelt door middel van punten. De punten van LETS heten duiten. Deze duiten zijn heel goed te vergelijken met euro’s. Bijvoorbeeld: Peter laat je hond uit voor 10 duiten en jij verdient je duiten weer door voor Sanne een taart te bakken en Sanne verdient weer haar duiten door gordijnen voor Joost te maken. Woensdagavond start het feestje om 19.30 uur en de avond duurt tot 22.00 uur. Inloop is vrij en neem vooral familie, vrienden en bekenden mee! Je kunt je ter plekke inschrijven als lid van LETS Zwolle en als start-actie is de contributie over 2013 geen 12 euro per jaar, maar 10 (per maand evenredig verdeeld)! Informatie: www.letszwolle.nl.

Benut je talent!
Daar waar in veel situaties de focus ligt op wat iemand niet kan, handelt LETS Zwolle juist andersom. Iedereen heeft namelijk wel een vaardigheid waar hij of zij goed in is. Daar ligt de kracht van LETS Zwolle en dat is wat wij willen uitdragen. Benut je talent!

Waarom nu?

Het huidige economische klimaat maakt dat mensen verlangen naar het in de hand nemen van hun eigen situatie. Je ziet dat men een andere koers wil varen en vervangende oplossingen zoekt voor afgenomen koopkracht. Het opzetten van een LETS systeem in Zwolle heeft naast duurzame en economische motieven ook als beweegreden burgers van Zwolle te stimuleren hun eigen kracht als uitgangspunt te nemen en aanspraak te doen op ieders individuele kwaliteiten en creativiteit. 

Twijfel daarom niet, laat je overtuigen door onze website en meld je aan via de contactpagina!

Doe ook een duit in het zakje!

Artikel delen:

Reageer