Nieuwbouw Hotel Van der Valk Zwolle

Zwolle – Bij de nieuwe blikvanger langs de A28 bij Zwolle, Hotel Van der Valk, staan sindskort geen hoge kranen meer rond de bouwplaats. De afwerking en inrichting van het imposante gebouw is begonnen. Eind 2013 hoopt Van der Valk het nieuwe hotel te openen.

06-05-2013_van_der_valk_01.jpg

Het nieuwe hotel herbergt 17 vergaderzalen met 2 grote centrale ruimtes. Verder zijn er 175 ruime hotelkamers en luxe suites, een eigentijds restaurant en een gezellige hotelbar. Een modern wellness center en een fitness maken het hotel compleet. Verdeeld over 2 hele verdiepingen bouwt Van der Valk aan grote centrale ruimtes met aangrenzend 17 riante vergaderzalen. Chefkok Henk Swank drukt straks zijn stempel op de gerechten in het royale restaurant van Hotel Zwolle. Hij presenteert daar een keur aan culinaire specialiteiten uit de internationale keuken.

06-05-2013_van_der_valk_03.jpg

06-05-2013_van_der_valk_02.jpg 

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Hier gaat hotel Lumen, dat op een kaal en afgelegen kantoorcomplex zit, het straks zeer moeilijk mee krijgen!!!


  ⚠️ Meld

 2. Mwa, echt lelijk vind ik hem niet. Maar wel wat saai. Met goed gebruik van de omgeving kan het nog wel wat worden. Veel hoge beplanting wat mij betreft:)


  ⚠️ Meld

 3. Standaard vind ik het niet, nog nooit zo’n hotel gezien. Meestal zijn het vierkante gebouwen.

  Architect heeft verschillende kleuren en materialen laten gebruiken zodat het wat speelser wordt. De opening onder het gebouw is apart. Vanaf veraf lijkt het alsof het gebouw zweeft.

  Wel wat saai zo in de omgeving, wat Mul zegt. Als het een paar jaar staat, krijgt het pas echt vorm.  ⚠️ Meld

 4. Kom er één keer in de week langs, zag het gebouw ontstaan. Vind het mooi geworden. Het staat er nu nog wat desolaat bij, maar dat heeft ook wel wat op zich. Van der Valk zal vast van de omgeving ook wel iets heel moois maken. Volgens mij is dit iets heel positiefs voor Zwolle en omgeving.


  ⚠️ Meld

 5. Een van der Valk doet het altijd goed, prijs/kwaliteitverhouding is prima. De gebouwen zijn functioneel, zeker voor de zakelijke markt, waar dit hotel met name voor bedoeld is. Dan maakt de lokatie en het uiterlijk van dit hotel ook niet veel uit.


  ⚠️ Meld

 6. De locatie doet er volgens mij echt wel toe. Van der Valk gaat echt in deze tijd niet zomaar zo,n grote investering doen. Zoiets groots en moois in Zwolle. Ikea in de buurt straks en de weidse omgeving daar omheen iets verder op. Van der Valk heeft er wel over na gedacht wat ze daar laten bouwen vind ik.


  ⚠️ Meld

 7. Wat een verschrikkelijk gebouw. Helemaal vergeleken met de andere hotels van van de Valk. Wel goed dat ze nu ook in Zwolle komen.  ⚠️ Meld

 8. Ik vind het een mooi eigentijds gebouw en zeker niet standaard. Hoewel het wel erg lijkt op het hotel in Duiven. In de binnenstad zou het absoluut misstaan maar op deze plaats komt het prima tot zijn recht. Aanwinst.


  ⚠️ Meld

 9. Ik kijk erg naar uit , daar ik veel hotels van de valk al heb gelogeerd
  Zijn allemaal super mooie hotel kamers en het ontbijt overal heel goed ….. Ik vind dat belangrijker dan de buiten kant ook al heeft iedereen zijn eigen smaak en mening daar over !!!


  ⚠️ Meld

 10. Als jullie testers nodig hebben als het klaar is, dan wil ik wel hoor. Zo een mooi nieuw hotel wil ik wel uit proberen.


  ⚠️ Meld

 11. ik zou hier wel graag willen werken! Dus mocht van Der Valk dit lezen dan hoop ik uitgenodigd te worden. Open sollicitatie gaat nu de deur uit in elk geval….


  ⚠️ Meld

 12. Fijn dat v.d. Valk als hotel nu ook in Zwolle zit. Qua architectuur zijn smaken verschillend en dat is ook goed zo. Geen standaard hotel. Het restaurant vind ik prijs en kwaliteit goed in verhouding staan, de kamers bij van der Valk zijn goed in orde, ruim en netjes. Heb door heel Nederland her en der bij van der Valk geslapen en overal was het goed. Prima ontbijt. Aanwinst voor Zwolle.


  ⚠️ Meld

 13. Geweldig wij zijn dolblij met deze Valk aanwinst , is het mogelijk om alvast een suite te reserveren voor 22 12 2013 graag via mijn g.mail bevestigen


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.