Sporten in Park de Wezenlanden

Zwolle – Sporten in de buitenlucht, dat kan op 9 juni 2013 in Park de Wezenlanden. Die dag vindt Sport in het Park plaats. Voor sportieve mensen uit Zwolle en omgeving is dit dé mogelijkheid om kennis te maken met veelal onbekende sporten. Het wordt een dag van bike polo, wandklimmen, ultimate frisbee, suppen, Bootcamp, Roller derby, Longboarden en nog veel meer.
Sport in het Park wordt gezamenlijk georganiseerd door verschillende Zwolse sportclubs. De hele middag zijn er clinics, wedstrijden en demonstraties. Wil je echt weten hoe leuk een sport is, dan zul je het moeten meemaken! En bijzondere sporten meemaken kan volop tijdens de sportieve activiteit. Sport in het Park is prima geschikt voor sportieve Zwollenaren van jong tot oud. Verenigingen die in elk geval hun aanbod presenteren zijn: Yosemite Klim & Outdoorcentrum, OUT!-Sport, Bashin Bluefingers Rollerderby, Boardfather longboarden, Bluefingers Ultimate Frisbee en Vast Verzet Bike-Polo. Deze verenigingen zullen een divers aanbod verzorgen. Zie het Facebook-evenement Sport in het Park voor een overzicht van alle deelnemende sportclubs.

e-mail: sportinhetpark@gmail.com
Twitter: @sportinhetpark
Like ons op Facebook: https://www.facebook.com/sportinhetpark
Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/351867184914944/
Artikel delen:
Reacties 4
  1. Wat een geweldig initatief. Het Weezenlanden- park is er ook uitermate geschikt voor. Ga dit zekers door geven aan vrienden en familie.


    Maak melding

Reageer