PEC Zwolle praat met Stef Nijland

Zwolle – Voetballer Stef Nijland wordt volgend seizoen wellicht herenigd met zijn voormalige trainer Ron Jans. Nijland heeft inmiddels gesproken met PEC Zwolle, de nieuwe club van Jans. Dat meldt RTV Noord dinsdag.

‘Stef heeft een oriënterend gesprek gehad met PEC Zwolle. Maar er is meer belangstelling. Er is interesse van nog een Nederlandse club en vanuit het buitenland’, zegt zijn zwaakwaarnemer Kees Ploegsma junior. Nijland zijn contract bij PSV loopt aan het eind van dit seizoen af en dat wordt niet verlengd. FC Groningen had in de winterstop nog interesse om Nijland voor een half jaar te huren van PSV. Dat ging niet door. De aanvaller ging naar het Australische Brisbane Roar. ‘FC Groningen heeft zich niet opnieuw gemeld voor Stef’, aldus Ploegsma.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Kan niet voetballen, is alleen zover gekomen door zijn vaderrrrrrrrrrrrrr.
  Houterig, speelt met 2 benen in 1 broekspijp


  ⚠️ Meld

 2. Heren, jullie denken toch niet dat je maar zo je ambities bij PSV waar kunt maken. Als Pec zo’n speler kan halen waarom niet, er zijn genoeg spelers die uitgroeien tot een topper in een andere omgeving en met positieve supporters! Ikzelf heb niet de illusie spelers hier te zien spelen in het Pec-shirt van het kaliber Fisher, Schaken of Mertens. Péle Scoorde bij AZ helemaal niet en kon er niets van en zie waar hij nu staat! Pec succes !!!!!!!!>:(


  ⚠️ Meld

 3. Ik vind het wel een goede zet. Velen denken nu toch dat hij gaat falen, dus dan is de prestatiedruk er mooi vanaf. Heeft bij Groningen toch echt wel laten zien te kunnen voetballen. Volgens mij heeft PSV destijds meerdere miljoenen voor hem betaald, dat doen ze echt niet voor zijn vader.


  ⚠️ Meld

 4. Eens met jw. Het beste voorbeeld hiervan is Younness Mokhtar. Te licht voor PSV maar voor ons van grote waarde. Waarom zou dat met Nijland niet kunnen?


  ⚠️ Meld

 5. @FCZ, omdat Mokhtar geen bepalende speler hoeft te zijn. Van Nijland wordt verwacht goals te maken. Op basis van de in het verleden behaalde resultaten kan hij dat niet zo heel goed.

  Bij Zwolle heb je ook druk om te presteren, lijfsbehoud in de eredivisie geeft mijns inziens ook druk. Er moet gewonnen worden!



  ⚠️ Meld

 6. @Joris

  Als je alleen de mythes van de transfermarkt kent en niet de wetmatigheden dan kun je, je beter onthouden van commentaar.

  Ambitie tonen is niet het navolgen van zogenaamde voetbalwijsheden, maar op basis van structureel beleid gestaag stappen vooruit zetten.

  En juist hierdoor maakt PEC Zwolle progressie en zal het progressie blijven maken.

  ‘Druk’ moet je loslaten en je focussen op datgene wat je wilt bereiken. Momenteel is er meer mogelijk dan in pak hem beet de afgelopen 25 jaar. Dat is mooi en dat is goed.

  En wat de wetmatigheden van het voetbal betreft: dure spitsen scoren niet, in het verleden behaalde resultaten betekenen geen garantie voor de toekomst en spelers met een ‘deukje’ halen loont zich over het algemeen wel in Zwolle: zie Joey van den Berg.

  Ik heb het volste vertrouwen in de sportieve toekomst van PEC Zwolle. Noar Veur’en ende Desespereert Nimmer.



  ⚠️ Meld

Reageer