Herinrichting Zwarteweg van start

De gemeente Zwolle start op maandag 9 juli 2007 met de herinrichting-werkzaamheden aan de Zwarteweg. De doorgaande fietsroute wordt tot een fietsstraat gemaakt. Naar verwachting duren de activiteiten tot en met vrijdag 19 oktober 2007. De werkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van woningen, het parkeren en het auto- en fietsverkeer. Tijdens de uitvoeringsperiode is de Zwarteweg gesloten voor het doorgaand verkeer. Om de werkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen worden het auto- en fietsverkeer omgeleid via de Vrouwenlaan, Grenslaan en de Oude Deventerstraatweg.

De herinrichting van de Zwarteweg is verdeeld in drie fasen: De eerste fase vanaf de Vrouwenlaan tot en met het Damhertveld, vanaf maandag 9 juli tot en met zaterdag 18 augustus 2007. De tweede fase vanaf het Damhertveld tot en met de Zeeltkolk, vanaf dinsdag 21 augustus tot en met maandag 17 september 2007. De derde fase vanaf de Zeeltkolk tot de Schellerweg, vanaf dinsdag 18 september tot en met vrijdag 19 oktober 2007. De planning van de eerste fase is in de schoolvakantie. Hiervoor is gekozen omdat de scholen op 20 augustus 2007 weer beginnen. De overgang van de tweede naar de derde fase kan enkele dagen afwijken. Dit is afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Herinrichting Zwarteweg van start”

  1. Het zou tijd worden, ik moet er elke dag langs als ik niet met de auto ben en het is meer een hobbelfietspad dan een weg 🙂 🙂

Reacties zijn gesloten.