Start Asperge 10-daagse in Zwolle

Zwolle – Jaarlijks slaan een aantal Zwolse restaurant de handen in een voor een culinaire week. Naast de restaurantweken organiseren zij van vrijdag 10 t/m maandag 20 mei de Asperge 10-daagse. Deze dag was de start.

10-05-2013_asperge_tiendaagse_begonnen_03.jpg 

Nu de aspergetijd weer is aangebroken, zullen velen weer van deze geweldige groente gaan genieten. Niet alleen de bijzondere smaak van deze groente maakt het tot wit goud, de stengels zijn ook nog eens zeer gezond. Het biedt geinteresseerden de kans voor 29,50 euro te dineren in één van de deelnemende restaurants. Het doel is gasten vaker een bezoekje te laten brengen aan de Zwolse horeca.

 10-05-2013_asperge_tiendaagse_begonnen_01.jpg

10-05-2013_asperge_tiendaagse_begonnen_04.jpg

10-05-2013_asperge_tiendaagse_begonnen_02.jpg 

Deelnemende restaurants zijn:

Oldenhof kookkado ondersteund de gezamelijke actie van de deelnemende restaurants. Elk restaurant met zijn of haar chef-kok geeft op eigen wijze invulling aan receptuur en presentatie van een 3-gangenmenu. Reserveer nu bij uw favoriete restaurant via www.culinairzwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. 29,50?? per couvert is er ook nog een restaurant met 65+ korting voor vele ouderen in deze tijd een hap geld.En als de restaurant toch meer gasten willen hebben pas het prijsje dan aan de tijd aan.Begrijp wel dat ze ook wat verdienen willen maar als er geen kip komt levert het ook niks op


  ⚠️ Meld

 2. ziet er lekker uit ,

  maar denk dat ik daarna nog honger heb 😀

  aan die werk armen van onderste foto (dame vliegerhuys )
  kan ze best wat meer op bord.. doen:P


  ⚠️ Meld

 3. @Pieters weet de inkoop prijs van goede kwaliteit asperges niet. Weet ook niet dat asperges maar van april tot 24 juni worden gestoken. Seizoen voor de teler weer voorbij. Kijk eerst eens wat je voor dat bedrag krijgt en praat dan eens weer. Als je geen kennis van de materie hebt, geef dan geen onbenullig commentaar.


  ⚠️ Meld

 4. 65+ers moeten gemiddeld genomen niet zeuren om geld. Dat is de rijkste generatie op het moment. Die kunnen best 3 tientjes lappen.


  ⚠️ Meld

Reageer