Compositietekening overvaller goudhandelaar

Zwolle – De Politie IJsselland verspreidde zaterdag een compositietekening van de overvaller/schutter bij de overval op de goudhandelaar aan de Vincent Lubeckstraat in Zwolle van 29 april. jl. 

compo.jpg

Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur van 20 a 25 jaar. Hij heeft een normaal postuur, een dun snorretje, een gouden voortand en had tijdens de overval een pleister aan de linkerzijde van zijn nek. Mogelijk dater een tattoeage onder deze pleister verborgen zat. De man was gekleed in een lichte jas of trui en droeg een lichte pet. Ook had hij een riem van het wiskeymerk Jack Daniels om. Mensen die de man menen te (her)kennen worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. @Jojo, duidelijke of goedlijkende tekening is niet hetzelfde, dat laatste kan ik niet beoordelen. Kan alleen hopen dat het zo is, en dat de dader snel gepakt wordt.


  ⚠️ Meld

 2. Wow wow wow! Ik dacht echt even dat ik hem herkende! Maar degene die op deze tekening lijkt, heeft geen normaal postuur en geen gouden tand! Jammer! Hopelijk herkend iemand anders hem wel!


  ⚠️ Meld

 3. Ja, ik hoop ook dat hij snel herkend wordt. Kan natuurlijk zijn dat ie nu meer dan 1 gouden tand heeft… Wat een creep.


  ⚠️ Meld

 4. Knap dat iemand zo’n lelijke kop zo mooi kan tekenen…en dat snorretje, gadver…moet wel vrijgezel zijn…


  ⚠️ Meld

 5. @Pieters, in alle items over deze overval is de straatnaam genoemd. Waarom nu niet. Weet ook niet of deze handelaar daar woont of alleen zijn handel bedrijft.


  ⚠️ Meld

 6. Nou ik vind het een duidelijke foto die moet toch wel ergens herkent worden denk ik zo!
  Maar goed nu kan ik alleen maar hopen dat die gauw gepakt word!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.