Bezoekster uit Ede wint prijsvraag Ladiesride

De eerste Leontien’s Ladiesride in Zwolle, gehouden op zondag 24 juni is een daverend succes geweest. Ruim 4500 vrouwen van alle leeftijden namen deel aan de fietstocht van Nederland, waarbij  gezelligheid en ‘lekker gezond bezig zijn’ hoog in het vaandel staan. Mevrouw Zuijdwegt uit Ede won tijdens haar bezoek aan de Zwolle stand, op het Grote Kerkplein, het Ladiesride arrangement aangeboden door Hotel Fidder.

 

Zwolle werd deze dag overspoeld met fietsende vrouwen. Start en finish waren in het centrum van Zwolle, alwaar ook een Expo Area was ingericht. Hier konden zowel de deelneemsters als de ‘achterblijvers’ terecht voor een drankje en hapje, leuke optredens en activiteiten. In de sfeervolle promotiestand van VVV Zwolle, SESZ en gemeente Zwolle konden de bezoekers Zwolle leren kennen aan de hand van de thema’s culinair, groen en evenementen. Zo kon men kennismaken met de evenementen en mogelijkheden van de groenste stad Zwolle en werd men getrakteerd op Zwolse specialiteiten als Zwolse balletjes, kaas en mosterd en diverse Librije producten.

Bij de prijsvraag in de Zwolle stand raadde mevrouw Zuijdwegt uit Ede bij benadering het juiste aantal Zwolse balletjes. Hiermee won zij het unieke Ladiesride arrangement van Hotel Fidder, bestaande uit een overnachting in de Stijlkamer, ontvangst met heerlijke Afternoon Tea, Zwolse lekkernij op de kamer, uitgebreid ontbijtbuffet en gebruik van fietsen inclusief fietsroutes.

Artikel delen: