Street Moves in de Indische Buurt

Zwolle – SportService Zwolle, Travers Welzijn en GGD IJsselland organiseren samen met de buurtbewoners van de Indische Buurt op zondag 9 juni weer het sportieve wijkevenement Street Moves. Van 13.00 tot 17.00 uur is jong en oud uit de Indische Buurt uitgenodigd om deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Street Moves vindt plaats aan de Vlasakkers en de Riouwstraat.  

De gehele middag staat in het teken van gezondheid, sport en plezier voor de hele wijk van jong tot oud. Het thema dit jaar is ‘water’. De spectaculaire hoofdactiviteit staat ook volledig in het teken van water. Speciaal voor de kleine kinderen is er een kinderhoek. Verder zit de sterkste man/vrouw competitie weer in het programma, dus de grote vraag is wie dit jaar de titelhouders kan verslaan? De buurtbewoners zijn in ieder geval al druk bezig met de voorbereidingen. Meedoen is geheel gratis!

Het doel van de middag: ‘sport is een ideale basis voor een gezonde levensstijl, maar stimuleert ook de teamgeest. Sport stimuleert zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en wederzijds respect’. Dit evenement is een activiteit van de sportbuurtclub Club2Move. Club2Move is een samenwerkingsverband tussen SportService Zwolle, Travers Welzijn, GGD IJsselland en de buurtbewoners van de Indische Buurt.

Artikel delen: