Supportersclub neemt afscheid van spelers

Zwolle – Het zo goed verlopen voetbalseizoen 2012-2013 voor PEC Zwolle krijgt bij de Supportersclub nog een afscheidfeest en een smakelijk staartje. 

 

12-05-2013_pec_zwolle-_ado_denhaag_09.jpg 

 

Helaas zullen de fans van PEC Zwolle komend seizoen een aantal gezichten niet meer terug zien in het IJsseldelta stadion. Het is een mooie en goede traditie om de vetrekkende mensen nog éénmaal in het zonnetje te zetten. Zeker dit jaar zullen een aantal belangrijke en speciale mensen PEC Zwolle gaan verlaten. Deze mensen verdienen een mooi afscheid. Hiervoor organiseert de Supportersclub PEC Zwolle op vrijdag 24 mei een gezellig afscheid in het Jupiler Supporterscafé. De gehele selectie inclusief de technische staf is uitgenodigd voor deze gelegenheid. Naast afscheid van de vertrekkende mensen zal ook de Henk Timmer Bokaal uitgereikt gaan worden voor de beste speler van het seizoen 2012-2013 volgens de supporters.

Na deze festiviteiten sluit de Supportersclub het voetbal seizoen af met een gezellige barbecue voor de leden van de Supportersclub. Om een inschatting te kunnen maken hoeveel vlees we moeten bestellen willen wij graag dat supporters zich aan melden voor de barbecue.

 

Graag aanmelden voor de barbecue via info@supportersclubpeczwolle.nl  Aanmelden voor 22 mei !!

 

Wanneer/hoe laat/waar

Vrijdag 24 mei 2013

Open: 18:30

Aanvang afscheid 19:00 uur

Aanvang barbecue +/- 20:00 uur

Jupiler Supporterscafé, stadionplein 5

 

De supportersclubt hoopt en gaat ervan uit van een massale opkomst van supporters om dit seizoen groots af te sluiten.

Artikel delen:

Reageer