Young Ones Festival

Zwolle – Op zaterdag 18 & zondag 19 mei organiseert The Young Ones de tweede editie van het Young Ones Festival, een festival vol theater, performance en muziek. Het hele weekend is het Young Ones Theater gevuld met verschillende acts en voorstellingen. De muzikale verrassing in de line up is de hip hop & spoken word formatie SPROOK, die op zaterdagavond de dag afsluit met een knallend optreden!  

tyo_festival.jpg

Het Young Ones Festival heeft een divers programma voor alle leeftijden. Op zaterdag 18 mei is er een doorlopend programma van 19.00 uur tot 00.00 uur. Op zondag 19 mei zijn er van 13.00 uur tot 18.00 uur voorstellingen te zien. U kunt onder andere komen kijken naar: Paradis Perdu (muziektheater), Dokter Anders Frankenstein (theater), Je kan de heuvels zien (theater), Power to the People (theater), Ode Aan Jou (film van kunstbende voorronde winnaar 2013), In ‘t Russisch (theater) en SPROOK (muziek). Daarnaast zijn er in het theater diverse andere activiteiten. Kijk voor het volledige programma en de speeltijden op www.theateryoungones.nl.

Young Ones Festival

In het najaar van 2012 organiseerde The Young Ones de eerste editie van het Young Ones Festival. Het festival is een platform voor jong creatief talent en biedt jongeren een podium om zichzelf aan de wereld te laten zien. Het resultaat is een programma van diverse voorstellingen, gemaakt door verschillende makers, partners en ‘Young Ones’. 
Het programma van deze editie is tot stand gekomen in samenwerking met: Theatergroep Volt, Grupo Revolver, Kunstbende winnaar Mauro Casarini, Young Ones acteurs Tom Strik & Silas Neumann en muziekformatie SPROOK. 
The Young Ones
The Young Ones is het broeinest voor jong (theater)talent in Oost-Nederland, gevestigd in Theater Young Ones; voormalig St. Michaelskerk te Zwolle. 
Jonge talentvolle spelers en makers worden uitgedaagd en krijgen de ruimte om zichzelf en hun talent te ontwikkelen onder professionele begeleidingen coaching op gebied van podiumkunsten en multimedia. 


Kaarten reserveren en informatie 
Kaarten kosten € 8,00 p.p. (incl. servicekosten) per dag. Een weekendkaartje kost € 14,00.Kaartverkoop vind plaats via www.theateryoungones.nl of aan de deur bij het festival.   
Artikel delen: