Tafeltennis Zwolle start in Stadshagen

Zwolle – Tafeltennis Zwolle is begonnen met een trainingslocatie voor de jeugd van Stadshagen. De trainingen worden gegeven in de gele gymzaal aan de Sportlaan (vlakbij CSV) door trainster Astrid Werkhoven. 

Elke dinsdag van 17:15 tot 18:15 uur kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar de eerste ‘smashes’ en ‘effectballen’ aanleren. De eerste 3 lessen zijn gratis, wie nog voor de zomervakantie lid wordt krijgt een echt clubshirt cadeau! Het starten van de nieuwe trainingslocatie past in het beleid van Tafeltennis Zwolle om aanwezig te zijn in verschillende Zwolse wijken. Naast het prachtige clubgebouw vlakbie het Centrum (Albert Cuypstraat) is Tafeltennis Zwolle al actief in Zwolle Zuid en in Holtenbroek.

In de maanden maart en april heeft Tafeltennis Zwolle in samenwerking met SportService Zwolle al diverse tafeltennis-lessen gegeven voor de scholen Het Festival en De Veerezon. Toen bleek al hoe populair de sport tafeltennis is onder de Zwolse jeugd. 

Het starten van een trainingslocatie in Stadshagen is een logisch vervolg hierop. Als je je wilt opgeven voor de 3 gratis lessen in Stadshagen, mail dan naar tc@tafeltenniszwolle.nl of bel met Marc Noorda (06-42737907). Voor meer informatie kun je ook kijken op www.tafeltenniszwolle.nl.
Artikel delen:

Reageer