Studenten in Masterchef Class De Librije en Hilton

Zwolle – Maandag verzorgden de Chef van de Librije en de Chef van het Hilton Schiphol een Masterchef Class voor twaalf horecaleerlingen van het Deltion College.

 

masterchef_class_de_librije_en_hilton.jpg 

 

De Masterchef Class is een initiatief van Hilton Schiphol in het kader van de internationale Youth Week. In deze week vinden vanuit alle Hilton Hotels wereldwijd activiteiten plaats die te maken hebben met jongeren. Bij Deltion hebben beide topkoks een zogenaamde signature dish bereid, waarna de leerlingen de opdracht kregen om dit unieke gerecht te imiteren. Hierbij was genoeg ruimte voor persoonlijk creativiteit van de leerlingen.

De leerlingen van de Deltion Librijeklas en de Deltion Hiltonclass werden in zes groepen van twee onderverdeeld. Jacobine Segers, Anne in de Wal, Bart Klaasboer en Rooske ten Berge vielen in de prijzen, omdat zij de beste imitatie van het Hilton gerecht en de beste imitatie van het Librije gerecht hebben bereid. De prijs namens Hilton was een diner voor twee personen in het Hilton Amsterdam Airport Schiphol. De prijswinnaars van het Librije gerecht kregen het kookboek ‘Puur’ van Jonnie en Therese de Boer overhandigd.

Artikel delen: