Open Dag Zwolse honk- en softbalvereniging

Zwolle – Hoe hard kun jij gooien? En hoe ver kun jij slaan? Ga de uitdaging aan en kom het uitproberen tijdens de feestelijke Open Dag van Blue Hawks op zaterdag 25 mei. Van 11.00 tot 14.00 uur kun je gratis deelnemen aan diverse activiteiten op het complex van de Zwolse honk- en softbalvereniging aan de Bellinistraat 45 in Holtenbroek.

 

blue_hawks1.jpg

Zoek de bal…. 

 

Blue Hawks beleefde vorig jaar een ongekend seizoen. Voor het eerst in de clubgeschiedenis werden alle drie de honkbalteams kampioen. Inmiddels is het ledenaantal van Blue Hawks al de grens van 100 leden gepasseerd. Daarmee is Blue Hawks nu één van de grootste clubs uit Noord- en Oost-Nederland. Wie nog niet eerder kennis heeft gemaakt met honkbal, softbal én met Blue Hawks, krijgt daar zaterdag 25 mei alle gelegenheid voor. Dan opent Blue Hawks tussen 11.00 en 14.00 uur haar complex voor de jaarlijkse Open Dag. Iedereen kan gratis deelnemen aan verschillende activiteiten. Zo kun je door een snelheidsmeter op laten meten hoe hard je  gooit en krijg je training van ervaren honkballers en softbalsters van Blue Hawks.

Echte wedstrijd 

Je hebt ook de kans om een echte wedstrijd te bekijken. Het pupillenteam van Blue Hawks, dat kampioen werd in 2011 en 2012, speelt op die dag een wedstrijd tegen Hickory uit Winterswijk. Deze wedstrijd begint al om 10.00 uur en duurt tot circa 11.30 uur. 
Tijdens de feestelijke Open Dag ontbreken de typische Amerikaanse honkbalversnaperingen als popcorn en hotdogs ook niet. De honk- en softbalwinkel Dima Sports (www.dima-sports.nl) is aanwezig met een kraam vol met mooi honkbalmateriaal en leuke souvenirs. Voor de allerkleinsten is er bovendien een springkussen aanwezig.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Open Dag Zwolse honk- en softbalvereniging”

Reacties zijn gesloten.