Berber en Kaylin door in Stadskids Stars

Zwolle – De voorronde van Stadskids Stars Aa-Landen, in wijkcentrum de Bolder, ging deze maand van start met heel veel leuke acts! Onder leiding van twee jonge presentatrices (11 jaar), afkomstig van Brede school De Wilgenburg en het toeziend oog van een driekoppige jury, haalden de deelnemers alles uit de kast en zetten hun beste beentje voor. De jury, bestaande uit mevrouw Cindy Camphens (dansdocente van Dubble Cross), meneer Patrick van Neerden (jongerenwerker Travers Welzijn, Jongerencentrum Free2Move) en mevrouw Klik (bewoonster van Bejaardencentrum De Rivierhof) waren erg onder de indruk van de deelnemers. 

In de categorie groep 3 t/m 5 ging de jonge Berber de Vries (7 jaar), afkomstig van basisschool De Werkschuit, met haar pianospel met de eerste prijs aan de haal, een ticket voor de grote finale van Stadskids Stars op 29 mei. In de categorie 6 t/m 8 was het Kaylin Steenwijk (12 jaar), van Brede School De Wilgenburg, die met haar prachtige zang de jury imponeerde en zo haar plekje in de finale van Stadskids Stars binnen sleepte. Deze beide dames zullen op 29 mei, in de grote finale van Zwolle, de Aa-landen vertegenwoordigen in de strijd om de titel Stadskids Star van Zwolle.

Ook in andere wijken van Zwolle vinden er voorrondes plaats voor Stadskids Stars. Opgave voor deze voorrondes is nog steeds mogelijk! Zie voor meer informatie hierover de site Stadskids.nl

De finale zal op woensdag 29 mei plaatsvinden in Jongerencentrum Level Z, in Stadshagen. Hier zullen Kaylin en Berber het opnemen tegen de winnaars van de voorrondes uit de andere wijken van Zwolle. In totaal zullen er zes deelnemers per categorie strijden om deze titel! Iedereen is uiteraard van harte welkom om deze twee dames aan te moedigen!

Artikel delen:

Reageer