Oranje volleybalsters tegen Japan bij Landstede

Zwolle – Als onderdeel van de oefencampagne richting de World Grand Prix spelen de Oranje volleybalvrouwen op dinsdag 11 juni een oefeninterland in het Landstede Sportcentrum te Zwolle. Tegenstander in het duel, dat om 19.30 uur begint, is Japan.
 
De wedstrijd wordt gespeeld ter voorbereiding op de World Grand Prix, de hoogste mondiale competitie voor landenteams, waaraan Oranje komende zomer deelneemt. De wedstrijd op 11 juni is de eerste uit een reeks van vier duels tegen de Japanse selectie. Op 12 juni meten de teams hun krachten in Arnhem, een dag later strijken de teams neer in Wijchen en het slotduel staat op 14 juni gepland in Apeldoorn. 

Kaarten voor de wedstrijd op 11 juni kosten € 7,50 voor volwassenen en € 4,00 voor jeugd tot 16 jaar en 65+. De kaarten zijn vanaf dinsdag 21 mei tijdens kantooruren verkrijgbaar aan de receptie van het Landstede Sportcentrum. Ook kunnen kaarten worden gereserveerd via tickets@landstede.nl (o.v.v. Reservering Nederland-Japan, naam aanvrager, contactgegevens). Kijk voor meer informatie op www.landstedesportcentrum.nl.
Artikel delen:

Reageer