Windesheim start met vernieuwde MBA

In september 2007 gaat de eerste groep cursisten van start met de vernieuwde opleiding Master of Business Administration (MBA). De lessen worden verzorgd bij Windesheim op de Campus in Zwolle. Belangstellenden voor deze opleiding kunnen op 28 augustus van 19.00 uur tot 21.00 uur terecht op de open avond bij Windesheim. Na tien jaar ervaring met MBA-opleidingen steekt Windesheim deze opleiding in een nieuw jasje. De opleiding is modulair, dus flexibel opgebouwd en is sterk praktijkgericht met een stevige theoretische basis. Cursisten, afkomstig uit (non)profitorganisaties, leren van elkaars praktijkervaringen Naast deze action learing is de opleiding projectmatig van opzet met ieder semester een onderwijsproject binnen bedrijven. Dat draagt bij aan de toegevoegde waarde die de opleiding voor bedrijven en organisaties heeft.

De MBA opleiding van Windesheim is een internationale deeltijd masteropleiding die naast een baan in het bedrijfsleven of binnen de overheid kan worden gevolgd. Het programma is op maat gemaakt voor wie ambitie heeft om door te groeien naar een meer strategische positie binnen het bedrijfsleven. De opleiding richt zich op managers en leidinggevenden op hbo-niveau en minimaal vier jaar  werkervaring. De MBA opleiding sluit ook aan bij de onderwijsvisie van Windesheim: de student staat centraal. Per individu wordt er aangesloten bij persoonlijke ontwikkeling en bij de wensen, behoeften en mogelijkheden om het gevraagde niveau te kunnen behalen. Zo zal de ene student meer behoefte hebben aan een praktische en de andere aan een meer theoretische ondersteuning. Een afgestudeerde MBA’er bij Windesheim heeft zich ontwikkeld van specialist tot generalist, beschikt over integrale kennis van bedrijfsprocessen en kan op strategisch managementniveau opereren in een internationale werkomgeving.

 

De opleiding is erkend door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie. Belangstellenden kunnen voor meer informatie over de opleiding terecht bij het Windesheim Informatiecentrum, tel 038-4 699 699, e-mail: info@windesheim.nl of op de website van Windesheim: www.windesheim.nl

Artikel delen:

Reageer