Toernooien en AC Milan Camp bij Be Quick ‘28

Zwolle – De competities mogen dan langzaam naar het einde gaan, bij Be  Quick ’28 aan het Stadionplein blijft de bal ook na het seizoen gewoon rollen. Met het Djambo Kidsplay Pupillentoernooi, de Zwolle International Cup, het Sahara Torunlar  toernooi en de Zwolle Afrika Cup is de club druk bezig om vier grote voetbaltoernooien te organiseren. In juli is er bovendien nog het AC Milan Camp op het terrein van Be Quick ’28. Bij de Zwolle Afrika Cup en het AC Milan Camp is er nog ruimte voor nieuwe deelnemers. Dat geldt natuurlijk ook voor de clinic voor jeugdspelers.
Op zaterdag 25 mei organiseert Be Quick het Djambo Kidsplay Pupillentoernooi. Dit  is een groot D-, E- en F- toernooi voor pupillen. De hele zaterdag  zal er gevoetbald worden door  65 deelnemende teams. Opgeven is niet meer mogelijk.

Op 1 juni en 2 juni zal op de velden van Be Quick voor de derde keer de Zwolle International Cup worden gespeeld. Dit is een toernooi voor B, C, D en E-teams  dat onderdeel uitmaakt van Euro Sport Ring International Tournements. Ieder team speelt minstens vijf wedstrijden van 30 minuten. Behalve door teams uit heel Nederland zal er ook door teams uit Duitsland en Denemarken worden deelgenomen. De ontvangst van de teams zal plaatsvinden op vrijdag 31 mei en het toernooi zal eindigen met finalewedstrijden op zondagmiddag 2 juni. Met 44 teams is het toernooi helemaal vol.
Van 11 juni tot en met 29 juni zal bij Be Quick voor de derde keer het Sahara Torunlar voetbaltoernooi worden georganiseerd voor selectie-elftallen uit de A- tot en met D-categorie. Behalve op de zaterdagen zullen er op bijna iedere doordeweekse avond wedstrijden worden gespeeld. De afgelopen jaren was het toernooi een groot succes en de organisatie is er opnieuw in geslaagd om een sterk en aansprekend deelnemersveld samen te stellen. Naast Be Quick zijn Berkum, WVF, ZAC en SVI de andere Zwolse clubs die meedoen aan het toernooi. Ten opzichte van vorig jaar zullen er 20 wedstrijden extra worden gespeeld. Het speelschema is definitief: opgeven is dus niet meer mogelijk. 
Be Quick gaat in de maanden juni en augustus zes keer een clinic organiseren voor jeugdspelers. De clinic staat onder leiding van Gerard van Moorst en Marino Promes. Beide oud-spelers van Pec Zwolle zijn tegenwoordig jeugdtrainer bij Be Quick en gaan voor belangstellende jonge spelers een leuke clinic verzorgen. De clinic zal worden gehouden op de volgende zaterdagen: 8 juni, 15 juni, 22 juni en 29 juni. In augustus is er dan nog een clinic op 10 augustus en 17 augustus. Heb je belangstelling om hieraan mee te doen? Zorg dan dat je op zaterdagmorgen om 8.45 uur in het clubhuis van Be Quick bent. De clinic start om 9.00 uur.
Op 6 juli zal bij Be Quick de Zwolle Afrika Cup worden gehouden. Dit is een open multicultureel voetbaltoernooi waarbij iedereen welkom is. Het afgelopen jaar werd er ook al een multicultureel voetbaltoernooi georganiseerd, maar dat toernooi bestond toen vooral uit teams met Angolese spelers. Dit jaar zal het toernooi veel meer divers zijn met onder andere teams met Ghanezen, Ivorianen, Nigerianen en Eritreërs. Ook zal er een team van SV Zwolle meedoen aan het toernooi dat voornamelijk uit Afghanen bestaat. Vol is het toernooi echter nog niet! Wie belangstelling heeft om mee te doen aan dit toernooi moet reageren vóór 31 mei. Kijk voor meer informatie op de website van Be Quick ’28.
Van maandag 8 juli tot en met vrijdag 12 juli zal bij Be Quick het AC Milan Camp worden georganiseerd. Hier kunnen jeugdspelers van alle leeftijden een week lang trainen met twee officiële jeugdtrainers van AC Milan. De oefenstof is ontwikkeld door trainers en artsen van de club uit Milaan. Als je je opgeeft kun je bovendien nog een reis naar Milaan winnen, waarbij je de voetbalhelden kunt ontmoeten. Voor meer informatie kijk je op www.milanjuniorcamp.nl
Wij hopen u allen tijdens deze toernooien en activiteiten te begroeten op ons sportpark.
Artikel delen:
Reactie 1

Reageer