Nieuw hardloopevenement in Zwolle

Zwolle – Zwolle kan weer een nieuw hardloopevenement op de kalender bijschrijven. Op zondag 7 juli is park De Wezenlanden het middelpunt van The Color Run.

Na een lange koude winter is het tijd voor een vrolijke en kleurrijke zomer! The Color Run is een fun run van vijf kilometer waarbij de deelnemers na iedere kilometer in kleurpoeders worden ondergedompeld. Hardlopen en entertainment komen samen waarbij het niet om de prestatie gaat, maar om de fun. Iedereen kan deze zomer meedoen aan de officiële Color Run in Zwolle! The Color Run brengt hardlopen en entertainment samen. Veel muziek, vrolijke mensen en na vijf kilometer een kleurrijk feest.

De enthousiaste hardlopers kunnen door hun deelname tevens kleur brengen in het leven van meiden in Nepal door de samenwerking met Plan Nederland. Plan Nederland is een internationale kindgerichte ontwikkelingsorganisatie die in de projecten het accent op meisjes legt, omdat zij nu structureel worden achtergesteld en gediscrimineerd. Plan Nederland wil de levens van deze meiden, en daarmee die van hun omgeving, positief beïnvloeden door hen de mogelijkheid te geven hun potentieel te ontwikkelen.

Justine Huffmeijer, zendermanager Net5: “Vanuit Net5 willen we met The Color Run een gezond, positief en kleurrijk evenement neerzetten dat je met je vrienden/ vriendinnen deelt. Door de samenwerking met Plan delen de Color Runners het positieve gevoel niet alleen met hun vriendenkring, maar ook met meiden in Nepal. Zo wordt The Color Run een platform dat niet alleen hier, maar ook daar kleur brengt.”

De ticket verkoop start op zaterdag 1 juni om 10.00 uur op www.thecolorrun.com.nl.

Ga voor meer informatie naar: www.facebook.com/TheColorRunNederland

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Nieuw hardloopevenement in Zwolle”

  1. heel suf. Welk % gaat er trouwens naar het goede doel? Ik begin wat sceptisch te worden over dit soort samenwerkingen. Als je aan een goed doel wilt geven doe dan gewoon. Daarvoor hoef je toch niet met verf te gaan kliederen tijdens het rennen?

  2. Dit zijn dezelfde gasten als van de Mud Run (hier op de Weblog laatst nog in beeld gebracht) en de Color Rain. Met oog voor het goede doel worden de initiatiefnemers er zelf vast niet minder van 😉

  3. Is The Color Run?? een liefdadigheids- en non-profit organisatie?
    The Color Run?? is geen liefdadigheids-of non-profit organisatie. Wel koppelen we graag een goed doel aan ons event. Voor informatie over dit goede doel….klik hier

  4. Wat een negatieve reacties. Ik zal niet meedoen maar het klinkt wel leuk.
    Hopelijk wordt het een leuk en wederkerend evenement.

  5. Fotografen opgelet! De colorstof is erg fijn spul en dringt erg diep binnen in lensen en fototoestellen. Alleen met speciale bescherming moet je fotograferen omdat je anders je dure lensen kan weggooien.

  6. IK ben het met @rs eens, je mag mee doen. En doe je mee omdat het je leuk lijkt. Doen. En er wordt ook nog een (klein) deel afgedragen aan het goede doel. Doe zelf niet mee, maar wie weet ga ik nog wel even kijken.

Reacties zijn gesloten.