Kaartverkoop PEC Zwolle seizoen 2013-2014

Zwolle – Na een prachtig seizoen waarin PEC Zwolle op de elfde positie van de Eredivisie eindigde, verheugt de club zich alweer enorm op het komende seizoen. Zowel op het veld als op de tribunes was het eerste jaar terug in de Eredivisie een groot feest. PEC Zwolle bedankt iedereen dan ook voor de fantastische steun en hoopt dat ook jij volgend seizoen aanwezig wilt zijn om als twaalfde man achter onze mooie club te staan.

Hieronder tref je de informatie aan voor de seizoenkaartverkoop 2013-2014. Ben je nog geen seizoenkaarthouder van PEC Zwolle? Download hier het bestelformulier en profiteer van het volgende voordeel: – Bezoek 7 van de 17 thuiswedstrijden gratis, ontvang de McDonald’s voordeelpas en ontvang een cadeaubon van €10,- voor Telstar Sports & Fashion. Deze week valt de mailing voor verlenging van de seizoenkaart op je deurmat. Seizoenkaarthouders kunnen tot en met 7 juni de eigen plek terugkopen. Na deze dag vervallen de reserveringen en komen alle stoelen vrij. Wanneer je niet je eigen plek terugkoopt, maar op een andere stoel wilt plaatsnemen, kan je dat aangeven op het bestelformulier.

PEC Zwolle bekijkt wat de opties zijn en doet haar best om aan je wens te voldoen. Wanneer je naast een andere seizoenkaarthouder plaats wilt nemen, dien je de bestelformulieren aan elkaar te nieten en in een envelop op te sturen of in te leveren. PEC Zwolle kan de aanvragen dan gezamenlijk behandelen. Ben je een huidige seizoenkaarthouder en ben je ook volgend seizoen van de partij? Dan ontvang je een cadeaukaart van €10,- voor PEC Zwolle merchandising/ tickets.  

Prijzen
De algemene prijzen voor de seizoenkaart blijven voor het komende seizoen gelijk aan die van de afgelopen jaargang. Trouwe seizoenkaarthouders die vorig jaar nog konden profiteren van een voordeel, haken voor het komende seizoen bij dit prijsniveau aan. Het is echter wel zo dat déze kaarthouders, bij tijdige verlenging, een PEC Zwolle Cadeaucard ontvangen t.w.v. € 10,-. Deze kaart is vrij te besteden op merchandising en tickets (ook bij Primera). Bovendien is het zo dat deze cadeaucard op de Open Dag € 15,- waard is bij de aanschaf van een clubshirt.

Staanplaatsen op Noord
De vakken 4, 5 en 6 op de Marten Eibrink tribune worden deze zomer samengevoegd tot één sta-vak. Dit vak is op de plattegrond te vinden met de afkorting STA. De overige vakken op deze tribune zijn zitplaatsen. Geef dus duidelijk op het formulier aan in welk vak je wilt zitten of staan. Het sta-vak is alleen toegankelijk met een seizoenkaart en kent een maximum van 1.000 plaatsen. Toewijzing van dit vak vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

De Stentor-tribune
Voor het komende seizoen is het mogelijk om, samen met een kind t/m 16 jaar een seizoenkaart voor de Stentor-tribune aan te schaffen. Deze tribune wordt omgedoopt tot vak 32 en zal dus voor een gedeelte een familiair karakter krijgen. Uiteraard kunnen er voor deze tribune nog steeds losse wedstrijdkaarten worden gekocht, waarbij de genoemde beperking niet geldt en de verkoop dus ‘kindervrij’ is. Deze tribune heeft vanaf komend seizoen vaste rij- en stoelnummering.

Ophalen seizoenkaart
Wanneer je de seizoenkaart uiterlijk vrijdag 28 juni bestelt, kun je deze ophalen vanaf zaterdag 27 juli tijdens de Open Dag van PEC Zwolle. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om de seizoenkaart af te halen op de Open Dag, zal deze in de week daarna worden thuisgestuurd.

Uitkaart
Vanuit de regelgeving van de KNVB kan het bij uitwedstrijden zo zijn dat er een foto-registratie-verplichting is. Dat wil zeggen, dat er van onze bezoekers aan deze wedstrijd een fotoregistratie-bestand in beheer van de club moet zijn, die bij calamiteiten opgevraagd kan worden. Er wordt dus geen foto op de seizoenkaart geplaatst. Wil je komend seizoen mee naar uitwedstrijden, vergeet de uitkaartoptie dan niet aan te vinken onderaan het bestelformulier. Doe je dit later in het seizoen, dan brengt dit extra kosten met zich mee. Nadere informatie over het maken van de foto verschijnt binnenkort op de website. 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Volgend jaar moeten we de 9 duizendseizoenkaarthouders weer halen ik ben er weer bij en heb hem besteld.

    Groeten een van die 9 duizend seizoenkaarthouders


    ⚠️ Meld

  2. Zou mooi zijn als de 9.000 worden gehaalt. Aan het begin van dit seizoen had Zwolle 8.000 seizoenkaarthouders.


    ⚠️ Meld

Reageer