Run op kaartjes voor nieuw theaterseizoen

Zwolle – Zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur ging de kaartverkoop bij Odeon/De Spiegel voor het nieuwe theaterseizoen van start. 

katinka.jpg

Foto: Katinka Drost 

Rond 10.00 uur waren er al enkele mensen aanwezig bij het theater. Ruim 200 mensen hebben deze dag in de rij gestaan om kaarten te krijgen voor het nieuwe seizoen. Vanwege het frisse weer konden de mensen naar binnen en kregen zij gratis koffie/thee. Ook waren er diverse kleine hapjes, waaronder tompouce, soesjes en saucijzenbroodjes en ijs. Er was ook live muziek, de Hubble Orkestar. Een Zwolse formatie die wereldmuziek bracht. Het klonk erg swingend en paste goed in de sfeer van het openingsfeest. Via internet konden theaterliefhebbers ook kaarten bestellen. Ook daar was het zaterdag erg druk.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Gisteren geprobeerd via Internet, mezelf rond 09.30 uur in de wachtrij gezet, om 14.30 uur stond het balkje rond 75%.
  Toen was ik het zat en heb de pc uitgezet, ‘s-avonds rond 21.30 uur kwam ik direct op de site maar voor de grote acts bestond er toen al een wachtlijst. Toen hebben we besloten het dit jaar maar helemaal te laten, voor ons na ongeveer 20 jaar geen theaterbezoek dit keer.
  Het voordeel is dan wel dat we een paar honderd euro uitsparen wat weer goed uitkomt in deze crisistijd.
  De geluksvogels die wel kaartjes hebben wens ik dan ook heel veel plezier het komende theaterseizoen.


  ⚠️ Meld

 2. @Mike70
  Wat raar dat je er niet op kwam! Ik ben om 11.45 naar de site gegaan en uiteindelijk kreeg ik toegang om 13.30
  En rond 15.30/16.00 werd ik meteen doorgelinkt naar de site.

  Trouwens waren ze telefonisch niet te bereiken.
  Maar heb de voorstelling die ik wou wel in de pocket 😀


  ⚠️ Meld

Reageer