Fusion of Dance houdt het droog

Zwolle – De 5e editie van danceevent Fusion of Dance zou wel eens een natte kunnen worden. Er werd veel regen voorspeld voor deze zaterdag. Maar de weergoden waren de organisatie van het grootste dansfeest van Noord Oost Nederland gunstig gezind, het bleef de hele dag droog! Wie zaterdagmorgen op Buienradar keek zag een grote wolk aankomen, maar boven de Achterhoek verpulverde deze lichte regenbui, de rest ging Zwolle voorbij. Dat was geweldig nieuws voor zowel de organisatie als de duizenden dansliefhebbers. De laatsten waren weer massaaal naar het festivalterrein bij de Wijthmenerplas gekomen.

fod-12.jpg 

La Fuente

Vijf jaar lang werd er met man en macht gewerkt om elke editie iets unieks neer te zetten, nieuwe ideeën worden uitgewerkt, creatieve line-ups worden samengesteld, onvergetelijke sfeermomenten en spetterende lichtshows worden bedacht en keer op keer wordt de Wijthmenerplas omgetoverd tot een prachtig festivalterrein. Dit allemaal om de muziek- en danceliefhebbers een onvergetelijke dag te bezorgen, elk jaar weer! Met een passie voor het festival wordt de lat door High Energy Events en Studio TaS steeds hoger gelegd, zo ook op deze zaterdag waar het lustrum van Fusion of Dance Festival gevierd werd. Niet net als voorgaande jaren, met een aangenaam zonnetje, maar wel droog en tevreden dansliefhebbers die van allerlei stijlen dance konden genieten.

fod-13.jpg

fod-15.jpg

fod-17.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

fod-1.jpg
 
fod-20.jpg
Vato Gonzalez
 
fod-21.jpg 
 
fod-2.jpg
 
fod-3.jpg
 
fod-4.jpg
Fausto
 
fod-5.jpg
 
fod-6.jpg
 
fod-7.jpg
 
fod-8.jpg
Wasted Penguinz
 
fod-9.jpg
 
fod-10.jpg
 
fod-11.jpg
La Fuente
 
fod-14.jpg
 
fod-16.jpg
 
fod-18.jpg
  
Artikel delen:
Reacties 2
 1. Heeee, er zijn al foto’s. Leuk!! Het is gewoonweg GOED hier. Het is DROOG, supergoede muziek en een geweldige sfeer. Tot middernacht knallen 😀


  Maak melding

 2. Hallo..
  komen er misschien nog meer foto’s van Harry Plantinga? Want ik denk dat ik er dan vaker op sta!
  groetjes
  Sabrina


  Maak melding

Reageer