The Battle Of The Black Water

Zwolle – Op woensdag 22 mei wordt alweer de 9e editie van de verenigingsbokaal. Ook dit jaar zijn er weer heel wat ploegen die de titel willen pakken. Er is nog nooit zoveel concurrentie onderling geweest, zowel bij de deelnemers als bij de coaches. Gedrild door de coaches, zijn de ploegen er helemaal klaar voor.

Vorig jaar was de winnaar NSZ, die dit jaar ook weer hen uiterste best gaat doen om de titel voor de tweede keer binnen te kunnen slepen. Wel hebben ze duidelijk concurrentie, misschien wel van AC, die dit jaar voor het eerst meedoet. Of van alle andere ploegen die als gieren azen voor de titel van dit jaar. De verenigingen die dit jaar van de partij zijn zijn: Eudaimon, Gumbo, Ichtus, Oikos Nomos, NSZ, Stukoz, AC, Waltertje en ZHTC.

Locatie en tijd

Op Woensdag 22 mei zal om 16:00 de grote strijd beginnen aan Holtenbroekerdijk 100. De grande finale zal om 21:00 beginnen, met als uitkomst de grote winnaar van dit jaar. Dus kom allen naar dit prachtige evenement kijken. Iedereen is welkom en de ploegjes hebben nooit genoeg mensen voor aanmoediging.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer