Jubal opent deuren tijdens WAK

Zwolle – Tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) heeft showband Jubal Zwolle de deuren geopend voor geïnteresseerden in muziek en dans. Iedereen kan tijdens de repetities op maandag, dinsdag of woensdag vrijblijvend binnenlopen in het Jubalgebouw (Geert Grootestraat 1 in Zwolle).

De verschillende onderdelen van showband Jubal Zwolle repeteren op verschillende avonden. Op maandag 27 mei hebben de colorguards open repetitie van 19:15 tot 21:30 uur. Op dinsdag 28 mei repeteren de jonge Muzikidz en het leerlingenorkest tussen 18:30 en 19:30 uur. Op woensdag 29 mei zijn de orkestrepetities van Jong Jubal (18:15 – 19:30 uur) en Jubal (19:45 – 22:00 uur).

 

Donderdagavond 30 mei presenteert Jubal zich in de binnenstad van Zwolle en verleent Jong Jubal medewerking aan de parade van Zwolle Unlimited. Voor Jong Jubal is dit het laatste optreden voordat zij op 1 juni naar het Nationaal Jeugdfestival in Vlissingen gaan. Vorig jaar hebben zij op dit Nederlands Kampioenschap voor jeugdkorpsen een topprestatie geleverd.

Artikel delen:

Reageer