Schaapscheerdersfeest bij De Eemhoeve

Zwolle – Op zondag 26 mei is het Schaapscheerdersfeest bij wijkboerderij De Eemhoeve. Het feest duurt van 12.00 tot 16.00 uur. De Eemhoeve ligt aan de rand van de Aa-landen naast De Dobbe. 

Een proffesionele schaapscheerder komt de schaapskudde verlossen van hun winterse vacht. De schaapscheerder laat zien hoe hij te werk gaat en beantwoord al uw vragen over schaapscheren. Ook zijn er leuke activiteiten voor alle leeftijden zoals: wildbreien, springkussen, haren vlechten, pottenhaken, spinnen, koekjes versieren een speurtocht en nog veel meer! De toegang is gratis, een activiteitenkaart kost €3,- en het terras is open voor een heerlijk kopje koffie, thee of een lekker ijsje.

U kunt De Eemhoeve vinden op www.traverswelzijn.nl/eemhoeve en op facebook De Eemhoeve. Hier wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen bij De Eemhoeve. Mocht u een bijdrage willen leveren of heeft u nog restjes bollen wol dan horen wij dat graag van u. Wijkboerderij De Eemhoeve is onderdeel van Travers Welzijn.

Artikel delen:

Reageer