PvdA voorzitter Spekman bezoekt Zwolle

Zwolle – Op vrijdag 24 mei komt Hans Spekman, voorzitter van de PvdA, op werkbezoek in Zwolle. Hij gaat dan onder andere in gesprek met scholieren van het Thorbecke Scholengemeenschap. Ook neemt hij de tijd om met de Zwolse PvdA fractie van gedachten te wisselen over de huidige koers en de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Vanaf 16.30 uur kunnen belangstellenden in discussie gaan met de partijvoorzitter tijdens een gezellige buurtbarbecue aan het Diezerplein.

 

De jongeren van het Thorbecke Scholengemeenschap zien uit naar een interessante ontmoeting met de landelijk bekende politicus. Zij gaan met hem de discussie aan over thema’s die hen raken. Daarbij gaat het vooral over het toekomstperspectief van jongeren en de carrière van deze scholieren. Hoe gaan zij nu om met het gegeven dat de economie onvoldoende groei vertoont? Welke prioriteiten zou de PvdA volgens deze scholieren moeten stellen?


Buurtbarbecue

De buurtbarbecue start om 16:30 uur. Uitgenodigd zijn de buurtbewoners rondom het Diezerplein en de PvdA leden. Maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Het is raadzaam niet te laat te komen: Hans Spekman vertrekt weer om 18:00 uur. 

Artikel delen:
Reactie 1
 1. De jongeren van het Thorbecke Scholengemeenschap zien uit naar een interessante ontmoeting met de landelijk bekende politicus.

  Moet dit niet “landelijk bekende bestuurder, of oud-politicus” zijn?
  Actief in de politiek is ‘ie namelijk niet meer, wel bestuurlijk actief voor de politiek als voorzitter.

  Ik weet het… een gevalletje van iets met slakken, zout enzovoorts…

  Anyway… voor iedereen die er heen gaat een mooie dag gewenst!
  (Met die buurt-bbq mag het lenteweer wel rap wat beter worden 🙂


  Maak melding

Reageer