Succes opleiding Sociale Hygiëne en Leermeester

Zwolle – Mbo-studenten van de opleiding HCEM ( Hotel Congres Event Management) hebben de afgelopen maand examen gedaan voor het gewilde diploma Sociale Hygiëne. 35 van de 40 studenten slaagden. Dat is een mooi resultaat. Daarmee hebben zij het eerste erkende diploma op zak! 

Daarnaast haalden 8 van de 10 deelnemers uit de kopklas van de horecaopleiding het examen Leermeester. Deze  aankomend leidinggevenden hebben dit diploma  nodig als ze voor hun vak willen gaan opleiden in het bedrijfsleven. Beide diploma’s zijn gewild. Ze behoren niet tot het standaard pakket van de opleiding maar zijn, gezien de situatie op de arbeidsmarkt, bijzonder gewenst. Landstede biedt meerdere mogelijkheden om extra diploma’s te kunnen behalen.

Open Avond
Meer informatie over deze en andere opleidingen vind je op www.landstedembo.nl. Op donderdag 23 mei is er van 16.00 tot 19.00 uur aan het Rechterland in Zwolle een Open Avond voor leerlingen en ouders/verzorgers die nog een keuze voor een mbo-vervolgopleiding moeten maken. 

Artikel delen:

Reageer