Week van de Amateurkunst

Zwolle – De Week van de Amateurkunst (WAK), die van 25 mei tot en met 2 juni in Zwolle gehouden wordt,  is een evenement waarbij de Zwolse amateurkunst in de breedste zin van het woord in de schijnwerpers staat en zich kan laten zien aan het publiek.

Sinds september 2009 is Kunst & Zo het kunstservicepunt voor de Zwolse amateurkunstenaar. Ben je op zoek naar muziek- dans of theaterles in Zwolle? Of hebben jullie als dans- of theatergezelschap, muziekvereniging of koor behoefte aan informatie, ondersteuning of advies over onder meer subsidie en fondsen, samenwerkings- mogelijkheden of geschikte podia? Dan zit je bij Kunst & Zo aan het goede adres! Bovendien is Kunst & Zo organisator van tentoonstellingen op het gebied van hedendaagse professionele beeldende kunst (BKV). Met dit alles als doel: een rijk cultureel leven voor àlle inwoners van Zwolle.

Kunst & Zo grijpt naar kansen en mogelijkheden om haar achterban
en netwerk een podium te geven. Daarom coördineert ze dit jaar voor de derde keer de Week van de Amateur- kunst (WAK).

De WAK is een initiatief van de lan- delijke stichting WAK Nederland die iedere gemeente in Nederland de mogelijkheid geeft om hierbij aan te haken. Officieel duurt de WAK tot en met zaterdag 1 juni, maar in verband met de vele amateurkunst-activiteiten die op zondag 2 juni in Zwolle wor- den georganiseerd, wordt de WAK in Zwolle met een dag verlengd.

Over het WAK-programma…

Het volledige WAK-programma is te vinden en te downloaden door op het WAK-logo te klikken, vermeld op de homepage van Kunst & Zo: www.kunstenzo.nl . Bovendien vind

je hier algemene informatie over de WAK en een terugblik van de WAK in 2011 en 2012 met foto’s en videobeel- den. 

Artikel delen:

Reageer