Open huis in energieneutrale woning

Zwolle – Zaterdagmiddag 25 mei 2013 is het zover: Ernst Peter en Hermine Tamminga stellen hun nieuwe energieneutrale huis op de Oude Mars open voor belangstellenden. 

 
De woning is grotendeels gereed en met plezier tonen de trotse bewoners wat ze bereikt hebben. Dit doen zij samen met hun gespecialiseerde aannemer voor energiezuinig bouwen, Villa Nova Bouw. Ben je benieuwd naar de energieneutrale woning? Kom dan langs op 25 mei. Aanmelden vooraf is wel vereist. Iedereen is welkom, de eigenaren willen belangstellenden voldoende ruimte geven en voorkomen dat ze zelf overlopen worden. Daarom stellen ze het zeer op prijs als belang- stellenden zich vooraf aanmelden.

Aanmelden kan door een email te sturen aan ep.tamminga@gmail.com of aan g.tadema@villanovabouw.nl. U ontvangt dan een bevestiging met een eventueel tijdstip waarop u wel- kom bent. 

Wanneer en waar? Adres: Oude Marsveld 3, 8015 EE Zwolle Datum/tijd: zaterdag 25 mei 2013 14:00-16:00 uur
Artikel delen:
Reacties 3
 1. 😮

  Wat fraai huis en EPC van -0.15 😮 Dat halen standaard woningen in 2020 nog niet.

  Ik ben wel benieuwd naar totale bouwkosten van zo,n woning.


  Maak melding

 2. Leuke woning en goede houtskeletbouw. Hopen dat de Gemeente Zwolle de grondprijzen eens gaat drukken zodat de Oude Mars binnen een paar jaar volgebouwd is. Dit schiet namelijk niet op.
  Als het zo doorgaat dan is de Oude Mars over 20 jaar nog miet vol.


  Maak melding

Reageer