Gelderse GO Rally start in Zwolle

Zwolle – Woensdag organiseerde Classic Events samen met Dusseldorp BMW de 5e GO Rally, de businessrally voor ondernemend Gelderland. De rally werd georganiseerd voor ondernemers, werkgevers en beslissers en is vooral bedoeld om het netwerken op een geheel andere wijze te benaderen. De rally bestaat uit klassieke auto’s, moderne sportwagens en overige bijzondere auto’s. Prachtige bolides gingen woensdagmorgen vanaf het Molenland de IJssel over richting Gelderland.

 

22-05-2013_go_rally-_bmw_molenland_05.jpg 

 

De dag begint met een ontvangst en de briefing in de showroom van Dusseldorp in Zwolle. Na de start liep de route in zuidwestelijk richting, na de uitgebreide lunch voert de rally langs diverse korte stops in de richting van Ermelo. De finish is op het prachtige landgoed Staverden. Tijdens het eerste lustrum wordt er extra nadruk gelegd op teamwork. Alle equipes worden samengevoegd tot teams (3 equipes). De teams strijden gezamenlijk, de strafpunten worden bij elkaar opgeteld en het team met de minste punten gaat naar huis met Team Trofee.

 

22-05-2013_go_rally-_bmw_molenland_03.jpg

 

22-05-2013_go_rally-_bmw_molenland_01.jpg

 

22-05-2013_go_rally-_bmw_molenland_06.jpg

 

Via Lees verder meer foto’s… 

Organisatie

De organisatie was in de vertrouwde handen van Classic Events, onder andere verantwoordelijk voor de Winter Trial en de organisator van en het Concours d’élégance Paleis Het Loo.

Meer info op: www.thetrail.nl/classic-event.

 

22-05-2013_go_rally-_bmw_molenland_04.jpg

 

22-05-2013_go_rally-_bmw_molenland_07.jpg

 

22-05-2013_go_rally-_bmw_molenland_02.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Gelderse GO Rally start in Zwolle”

  1. Indien volgend jaar ervaren Marshalls nodig dan een reactie. Verder is dit natuurlijk een leuk evenement. Helaas zat het weer niet mee.

Reacties zijn gesloten.