Zwols dance concept over gemeentegrenzen

Zwolle – High Energy Events lanceert nieuw dance festival, maar dit keer niet in Zwolle. Na de mede- organisatie van succesvolle edities van Fusion of Dance (Indoor), Hardshock en Queendance binnen de gemeentegrenzen van Zwolle, zijn de beats nu ook in Drenthe, in Ruinerwold te beluisteren, met de naam Greenfields Festival! 

 

Voor dance liefhebbers uit (Noordoost) Nederland is er goed nieuws. Ruinerwold, gelegen naast Meppel, krijgt namelijk in oktober een nieuw groot dance festival! Op zaterdag 12 oktober 2013 organiseert High Energy Events samen met HuneFestival een nieuw dance festival genaamd Greenfields Festival. Deze nieuwkomer onder de festivals zal de komende maanden niet onopgemerkt aan je voorbij gaan. Mede door een dikke programmering met o.a. hardstyle, club/house en freestyle artiesten, verdeeld over drie area’s gaat het gegarandeerd los in Ruinerwold.

High Energy Events brengt op Greenfields Festival haar bekende concepten mee naar Ruinerwold. Zo wordt onder andere de hardstyle area onder de vlag van Megabase gelanceerd. Megabase staat bekend om haar grote podium, dikke lichtshows en gave showelementen en is mede daardoor de grote eyecatcher op Fusion of Dance Festival. Harddefinition wordt gekoppeld aan de Freestyle area. Harddefinition biedt de bezoeker unieke battles en staat garant voor een geweldige sfeer. 

Verwacht in de Harddefinition area verschillende muziekstromingen, van hardstyle tot hardcore, van 90’s tot RAW Hardstyle. Alle artiesten die hier staan doen ieder hun eigen ding: freestylen! De house area met de naam Houseteria is een nieuw concept van High Energy Events waarin club en house de basis vormen en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Al met al drie hele dikke area’s! Meer informatie over de line-up volgt snel.

arly Bird Verkoop

Aanstaande zaterdag start de Early Bird voorverkoop van Greenfields Festival. Een Early Bird ticket kost slechts €25,- ex. fee en zijn te koop op www.greenfieldsfestival.nl of bij een Primera Store bij jouw in de buurt. Er zijn maar een beperkt aantal Early Bird ticket te koop, pak dus je voordeel en koop je Early Bird ticket vanaf aanstaande zaterdag!

 

Overige informatie over dit festival vind je op www.greenfieldsfestival.nl. Natuurlijk is Greenfields Festival ook actief op social media. Volg Greenfields Festival op Twitter via www.twitter.com/greenfieldsfest. Like ook onze facebook pagina www.facebook.com/greenfieldsfest en blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates over Greenfields Festival.

 

Naam: Greenfields Festival

Datum: 12 oktober 2013

Tijden: 12:00 – 00:00

Locatie: Ruinerwold (Meppel)

Leeftijd: 16+

Web: www.greenfieldsfestival.nl 

Artikel delen:

Reageer