Woonservice steunt Creatieve Coöperatie Zwolle

Zwolle – De Creatieve Coöperatie Zwolle ontvangt een bijdrage van 25.000 euro van Stichting Woonservice om culturele faciliteiten en activiteiten te bieden aan bewoners in de wijk en in de stad. 

De Creatieve Coöperatie is een broedplaats voor ondernemers in de creatieve industrie. Studenten kunnen er leren ondernemen, starters kunnen hun bedrijf opzetten en daarnaast biedt de Creatieve Coöperatie werkruimtes voor een divers aantal gevestigde ondernemers in de creatieve sector, van meubelmaker tot interieurarchitect en van fotograaf tot regisseur. Voor ondernemers zijn er naast kantoorruimte ook verschillende werkruimtes beschikbaar zoals een houtwerkplaats en een schildersatelier. Daarin kunnen niet alleen ondernemers werken maar ook bewoners en worden er cursussen en workshops aangeboden en ook activiteiten in de stad ondersteund.


Stichting Woonservice geeft aan samen met de Creatieve Coöperatie op te willen trekken als het gaat om de leefbaarheid in de Zwolse wijken. Om te laten zien wat de Creatieve Coöperatie in huis heeft, zowel voor bewoners in de wijk en in de stad als voor ondernemers, starters en studenten is er op 21 juni van 14:00-19:00 uur een open dag in het gebouw aan de Esdoornstraat.

Artikel delen:

Reageer